Primăria Capitalei speră ca, în câteva luni, șoferii să aibă liber la circulație pe pasajul Doamna Ghica. Lucrările ample deja au început, obiectivul fiind acela ca, în final, pasajul să aibă 3 deschideri, pentru a fluidiza traficul foarte intens din zona Colentina – Obor. Se fac lucrările de foraj ale coloanelor pasajului Doamna Ghica, iar în acest moment se lucrează la pilonii ce vor susține podul.

Ne dorim să-l finalizăm în această toamnă. Până acum, fost realizate lucrări de relocare a utilităților și lucrări de instalații pentru a putea devia traficul. De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de săpătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe. Lucrările sunt realizate de colegii noștri de la Trustul de clădiri metropolitane împreună cu cei de la Compania municipală pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri. Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19”, a asigurat primarul Gabriela Firea.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentUn primar care fură acte, un altul acuzat că ar fi homosexual, dar și un director de școală sancționat pentru prietenia cu Bachus – și toate în Comuna Săcelu de Gorj!
Articolul următorFifor acuză că „pigmeii vremelnici ai administrației arădene” au confiscat Ziua Drapelului Național, „într-o manifestare meschină dedicată pozelor electorale”