Captură video Twitter
Captură video Twitter

Președintele proaspăt reales al Franței, Emmanuel Macron, a fost ținta unui atac cu roșii, în timpul unei vizite într-o piață de la periferia capitalei.

Deși nu a fost lovit în mod direct, videoclipul postat pe contul de Twitter arată cum o persoană a aruncat cu roșii spre președintele Franței. Totuși, oficialul a fost protejat de echipa sa de intervenție.

În timpul vizitei într-o piață de la periferia capitalei Paris, președintele Franței Emmanuel Macron a fost atacat cu roșii, fără a fi însă lovit direct, scrie BFMTV.

Vizitata pieței din Cergy a fost prima ieșire printre francezi a președintelui Franței, după ce a obținut al doilea mandat de președinte

Președintele francez a fost atacat cu roșii cherry în timp ce discuta cu cetățenii care au venit să-l întâmpine.

Șeful statului nu a fost însă lovit, echipa sa de securitate deschizând repede o umbrelă, precizează Digi 24.

Palatul Elysee nu a anunțat vizita lui Emmanuel Macron decât în această dimineață

Incidentul a avut loc în timpul plimbării sale pe culoarele aglomerate ale unei piețe din prefectura Val-d’Oise.

Vreau să dau un mesaj de respect și considerație acestor zone care sunt printre cele mai sărace din țară încă de la începutul noului meu mandat”, a spus Macron, în cadrul vizitei sale.

Această vizită este prima apariție publică a lui Macron după victoria înregistrată în scrutinul de duminică, cu 58,5% din voturi, împotriva candidatei de extremă-dreapta Marine Le Pen (41,5%).

Articolul precedentPutin, despre patinatoarea dopată, Kamila Valieva: ”Perfecțiunea ei nu ar fi putut fi atinsă cu ajutorul drogurilor”
Articolul următor Adrian Câciu avertizează: România depinde de importuri în multe sectoare
Jurnalist full-time / Pesimist part-time