S-a incins linia de TELVERDE Covid 19, bucurestenii solicitand permanent ajutor si informatii despre cel mai periculos virus care a lovit tara noastra in ultimii ani. Operatorii sunt pregatiti sa raspunda doleantelor cetatenilor 24 de ore din 24, iar acum au spatii adecvate, puse la dispozitie de Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut de primarul general Gabriela Firea.

Arena Nationala, utila in timpul pandemiei! Venim din nou în sprijinul cetatenilor si prin suportul logistic oferit institutiilor din prima linie. Astfel, serviciul telefonic TELVERDE Covid 19 al Ministerului Sănătății funcționează în prezent într-un spațiu de peste 500 mp, pus la dispoziție de Primăria Capitalei.

Operatorii acestui serviciu au fost relocați în cadrul Arenei Naționale, Sălile Media Working 1 și Media Working 2.

Aici beneficiază de infrastructură tehnică, materiale necesare pentru buna desfășurare a activității, utilități, servicii de curățenie, parcare, dar și de un autobuz STB dedicat preluării angajaților Ministerului Sănătății, pe ruta Piața Unirii-Arena Națională.

Locația este utilizată de aproximativ 200 persoane, organizate pe 4 ture (24/7), coordonate de Institutul Național de Sănătate Publică.

Vom continua să răspundem rapid oricărei solicitări a autorităților publice centrale, colaborarea și promptitudinea sunt vitale în această perioadă”, asigura primarul Capitalei.