Ministrul demisionar al Sănătății a răspuns la câteva întrebări adresate de jurnaliștii postului TV Digi24, vorbind despre decizia sa, despre ce va urma în continuare, dar și despre proiectul privind testarea tuturor bucureștenilor. Acesta ar fi fost și motivul pentru care premierul Ludovic Orban i-ar fi forțat demisia.

Reputația domnului Cercel nu poate fi pusă la îndoială, susțin în continuare proiectul dânsului de a testa un eșantion reprezentativ al populației. Nu știam inițial despre câte persoane este vorba, dar știam că este vorba de un eșantion foarte mare și am aprobat proiectul pentru că mi s-a părut reprezentativ pentru mărirea capacității de testare.

Este un proiect care fusese stabilit cu o zi înainte, totul se întâmpla foarte rapid și ttrebuia să luam măsuri rapide. Așa am reușit să fim cu un pas înainte. Cred în continuare în acest proiect.

Sunt în primul rând medic, am depus un jurământ și niciodată nu abandonez și nu am abandonat un proiect. Voi rămâne în linia întâi în această criză, o voi relua ca medic și voi consilia echipa Ministerului Sănătății de câte ori va fi nevoie și voi rămâne în București cât este nevoie.

Este important să ne concentrăm asupra crizei COVID-19. În niciun caz nu am părăsit corabia în timpul furtunii și rămân alături de echipa Ministerului Sănătății dacă va fi nevoie de expertiza mea”, a spus Victor Costache la Digi, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentOperatorii serviciului telefonic TELVERDE Covid 19 va raspund de la Arena Nationala, unde Primaria Capitalei le-a alocat doua sali
Articolul următorHotelierii, cu jalba -n proțap la Orban