PUSL Prahova și-a desemnat recent noua conducere în cadrul unui Congres Județean, iar Marius Constantin a fost ales în funcția de președinte. Într-o mișcare surprinzătoare, Cristian Popescu Piedone a anunțat sprijinul necondiționat al PUSL pentru prefectul în funcție, Virgiliu Nanu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Prahova.

La conferința de alegeri desfășurată la Ploiești, președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, și ministrul Economiei, Radu Oprea, au fost prezenți alături de alți parlamentari, marcând importanța evenimentului.

Marius Constantin, noul președinte al PUSL Prahova, a preluat mandatul într-un context politic dificil, subliniind relevanța a patru tipuri de alegeri care vor influența direcția României.

„Preiau funcția de președinte PUSL Prahova într-un an greu, cu 4 tipuri de alegeri care vor da importanță a ce urmează a se întâmpla în România”, a declarat Marius Constantin.

„Ați ales o echipă în frunte cu domnul primar Marius Constantin, o echipă puternică, una care în mod cert la Prahova va fi câștigătoare”, a declarat deputatul Steluța Cătăniciu.

Grațiela Gavrilescu a subliniat caracterul tânăr al noii conduceri, evidențiind vârsta primarului Băicoiului, Marius Constantin, și a altor primari implicați. Deputatul Steluța Cătăniciu a felicitat alegerea unei echipe puternice, prezicând succesul acesteia în Prahova.

Cristian Popescu Piedone, alături de Grațiela Gavrilescu și noul președinte al filialei PUSL Prahova, au anunțat susținerea candidaturii lui Virgiliu Nanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Motivul invocat a fost dorința de continuitate și colaborare între organizația PUSL Prahova și PSD.

„Domnul prefect al județului Prahova, nu că suntem în imposibilitatea noi, umaniștii, să avem un candiat, vrem să existe o continuitate, o bună colaborare pe care a avut-o organizația PUSL Prahova cu PSD și, prin această susținere, cu siguranță viitorul președinte, actualul prefect, viitorul președinte al CJ Prahova cu sprijinul nostru va ocupa această funcție”, a spus Cristian Popescu Piedone.

În încheierea conferinței, membrii PUSL Prahova au subliniat unitatea lor în fața forțelor populist-extremiste printr-un apel către clasa politică, arătând determinarea lor de a acționa împreună.

Articolul precedent200 de euro, mită oferită unui polițist din Poiana Brașov de un șofer băut
Articolul următorSondaj CURS: Ciolacu are principalul merit în victoria Schengen; PSD rămâne prima opțiune la vot