Un polițist din Eforie a fost înjunghiat de un individ violent

Bărbatul a fost prins ulterior pe faleza din Eforie Nord. Incidentul s-a soldat și cu două focuri de armă

Un polițist din Eforie a fost înjunghiat, în cursul serii trecute, de un bărbat care ar fi refuzat să se legitimeze. Ulterior, suspectul a fugit de la fața locului, iar oamenii legii s-au văzut nevoiți să tragă două focuri de armă, de avertizare. Individul a fost capturat la scurt timp pe faleza din Eforie Nord, relatează Mediafax.

Polițist aflat în misiune, înjunghiat de un bărbat violent

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Constanța, marți seara, polițiștii din Eforie Nord ar fi fost sesizați cu privire la situația unui bărbat recalcitrant și violent. Imediat după sesizare, un echipaj de poliție format din doi agenți s-a deplasat la fața locului. Aceștia i-au cerut bărbatului să se legitimeze, însă acesta a refuzat, devenid violent fizic. La scurt timp, individul a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe unul dintre polițiști și a fugit. Agenții au pornit pe urmele acestuia, trăgând două focuri de armă, pe plan vertical.

Incendiu în Sectorul 5. Piedone a dispus cazarea victimelor la hotel

Atacatorul a fost găsit pe faleza din Eforie Nord

Dispeceratul a fost din nou alertat, pentru întăriri, așadar zeci de polițiști au plecat în căutarea atacatorului, acesta fiind găsit pe faleza din Eforie Nord. În momentul capturării, bărbatul a devenit din nou violent, încercând să îl lovească, de data aceasta cu o șurubelniță, pe unul dintre polițiști.

Acesta a fost imobilizat, încătușat și mai apoi dus la sediul Poliției Eforie, unde a fost supus audierilor.

IPJ Constanța a menționat că polițistul rănit este conștient, iar starea de sănătate a acestuia este stabilă. Agentul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru ultraj, dosarul fiind operat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Articolul precedentAleșii României. Lia Olguța Vasilescu – primarul municipiului Craiova. Fiica rătăcitoare a lui Vadim
Articolul următorE oficial: ALDE și Pro România se despart definitiv, din cauza „diferențelor de viziune cu privire la viitorul comun”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.