Foto: Facebook/Marcel Ciolacu
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Ministrul Transporturilor a anunțat că PSD a obținut astăzi, 26 noiembrie, recunoașterea pentru cel mai puternic partid de stânga din țară.

Sorin Grindeanu a precizat, într-un text distribuit pe contul de Facebook, că îl felicită pe Marcel Ciolacu, pentru alegerea sa în funcția de vicepreședinte al Internaționalei Socialiste.

Desemnarea sa reprezintă un vot de încredere pentru politicile publice și eforturile continue ale echipei PSD!”, a transmis ministrul Transporturilor din România, într-un text publicat pe contul de Facebook.

Marcel Ciolacu: ”Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională!”

În același context, Marcel Ciolacu a declarat că îi mulțumește premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care acesta i-a acordat-o pentru a fi alături de oficialul spaniol în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste.

Liderul social-democraților a adăugat că acest post de vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est îl onorează, iar noua funcție se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii săi, în ultimii ani, ”în interiorul familiei politice social-democrate”.

Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului Social Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea PES prin europarlamentarul Victor Negrescu”, a declarat Ciolacu.

Președintele Camerei Deputaților: ”Rămâne cum am stabilit: Partidul Social Democrat este partidul care a integrat România în UE și NATO”

Cu PSD la guvernare se ridică MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la Schengen. Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin Internaționala Socialistă. Uniți și puternici pentru România!”, a conclus liderul social-democrat.

Articolul precedentUn băiat de 5 ani a fost târât în piscină de un șarpe de 3 metri
Articolul următorNicolae Ciucă: ”România are nevoie de împăduriri masive”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time