Marcel Ciolacu a observat că, de câteva luni, mesajele președintelui țării au alunecat destul de clar în pantă electorală, în favoarea liberalilor, așa că a decis să intervină. Ieri, președintele PSD a anunțat că a făcut sesizare la Consiliul Național al Audiovizualului, astfel încât lui Klaus Iohannis să îi fie alocați timpi electorali, pentru ca totul să fie clar. Deja au existat reacții liberale, una dintre acestea din partea ministrului Florin Cîțu, care a fost clar: PSD nu are voie să se plângă. Nimic care să mire, de altfel.

Când ești POLITRUC, și nu președinte, trebuie să fii tratat ca atare. Prin urmare, astăzi am depus plângere la CNA prin care am solicitat ca Iohannis să vorbească pe spațiul electoral al PNL.

Mesajele președintelui nu prezintă activități ale instituției prezidențiale, ci propagandă electorală de la cea mai înaltă tribună a statului român în favoarea PNL.

Iohannis a încălcat Constituția! Și legea! Și bunul-simț! E timpul să mai și plătească. Inclusiv pe 6 decembrie, la vot!”, atrage atenția Ciolacu.

Articolul precedentAfacerea „Romprest”, bani negri pentru finanțarea fotbalului. Membrii grupării evazioniste a lui Florian Walter, condamnați la 111 ani de închisoare
Articolul următorCTP, despre Șpagoveanu: ”Teodosie mârâie în numele Domnului”