Aproape că nu trece o zi fără critici din partea lui Codrin Ștefănescu la adresa PSD, partid din care a făcut parte, și împotriva actualului președinte al formațiunii.

Fostul secretar general al PSD, actualmente „părinte” al Alianței Pentru Patrie, este acum dezamăgit de votul dat ieri de parlamentarii PSD vizavi de demararea procedurii pentru verificarea averii președintelui Klaus Iohannis, chiar dacă induce ușor în eroare vizavi de ceea ce s-a întâmplat în realitate.

Aseară, Codrin Ștefănescu a scris pe Facebook că, din nou, Iohannis a fost ajutat de PSD la solicitarea imperativă a lui Marcel Ciolacu, care are drept scop înlăturarea din partid a tuturor membrilor cu adevărat social democrați. De altfel, scrie Codrin Ștefănescu, în PSD „aproape” nu mai e niciun social democrat.

Noul PSD a ajuns un partid de buzunar al securiștilor și aproape fără PSD-iști! Nici un psd-ist în PSD, așa sună ordinul!

De aceea Ciolacu susține “guvernul meu” în frunte cu Moș Teacă! De aceea Ciolacu a votat împotriva controlului averii lui Iohannis! De aceea Ciolacu a votat guvernul lui Orban și și-a dat jos propriul guvern!

De aceea Ciolacu susține toate aberațiile lui Arafat, certificatul verde și toate idioțeniile care i se dau în plic! Și tot de aceea, electoratul naționalist, patrioții, migrează masiv către Dragnea si APP! Pentru că românii chiar nu mai suportă trădătorii, mincinoși si lichelele! D-aia!”, și-a explicat Codrin Ștefănescu punctul de vedere.

Însă, chiar dacă acesta face referire la votul dat de parlamentarii PSD, în realitate situația a fost contabilizată altfel la fața locului. Astfel, în ședința Birourilor Permanente Reunite, reprezentanții USR au votat împreună cu cei de la AUR pentru introducerea pe ordinea de zi a solicitării acestora din urmă – pentru demararea procedurii dar și convocarea președintelui la această ședință, împotrivă fiind majoritatea compusă din PNL și UDMR (11 voturi). Chiar dacă în realitate parlamentarii PSD, 7 la număr, s-au abținut, Codrin Ștefănescu consideră că votul de abținere a fost de fapt un sprijin dat lui Iohannis.

Articolul precedentDîncu: „Am trecut de la ciuma roşie la un fel de forţă politică responsabilă”
Articolul următorStoica: Premierul desemnat poate „cumpăra” timp dacă își depune mandatul