Sursă foto: Facebook

Nicușor Dan are motive să sărbătorească, întrucât, în cursul zilei de astăzi Curtea de Apel i-a dat câștig de cauză, validându-l Decizia Curții de Apel este una definitivă. Următorul pas pe care trebuie, acum, să îl facă Nicușor Dan este să își depună jurământul, pentru a intra de facto în funcția pe care a câștigat-o la alegerile locale din 27 septembrie.

Cele 52 de apeluri formulate împotriva validării lui Dan, respinse

„Admite excepţia tardivităţii. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate”, a anunţa astăzi Curtea de Apel Bucureşti.

„Curtea de Apel Bucureşti a luat azi decizia firească de a respinge contestaţiile pesediste total nejustificate privind alegerile locale de acum o lună şi a validat mandatul de primar general al Capitalei, acordat de cetăţeni. În această săptămână, voi putea prelua oficial funcţia şi începem să construim împreună Noul Bucureşti, adică să facem un oraş bun pentru oamenii cinstiţi”, a scris pe Facebook Nicușor Dan, după aflarea veștii.

Nicușor Dan, mulțumit de decizia Curții de Apel, îi anunță pe bucureșteni că îi va „revedea” după depunerea jurământului

„Le mulţumesc din nou bucureştenilor pentru încrederea exprimată la urne şi pentru dorinţa de a aduce o schimbare în acest oraş vitregit de către o administraţie incompetentă. Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de parteneri”, a mai delcrat primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, acum proaspăt validat de către Curtea de Apel.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentÎncă un social democrat anunță că e independent. Un deputat de Vrancea și-a anunțat demisia din grupul parlamentar PSD
Articolul următorVirgil Musta ne avertizează că vom avea un Crăciun atipic
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.