PSD

Dragoș Petruț Bârlădeanu, deputat PSD de Vrancea la primul mandat, este de azi independent. Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a luat azi act de demisia deputatului de la grupul parlamentar al PSD, după ce acesta a plecat din partid. El va activa ca deputat neafiliat, așa cum a și informat Biroul permanent al Camerei Deputaţilor. Tot azi, Conducerea Camerei a luat act și de demisia deputatului UDMR Korodi Attila, după ce acesta a fost ales primar al oraşului Miercurea-Ciuc, dar și a social democratului Marian Ţachianu, deputat care a candidat la alegerile locale în judeţul Dâmboviţa.

Potrivit News.ro, Camera Deputaţilor are plen marţi, iar de la ora 10.30 va fi făcută vacantarea si validarea poziţiilor rămase libere după demisiile lui Costel Alexe, Lucian Stanciu-Viziteu, Laurenţiu Nistor şi Nicolae Velcea care au obţinut noi funcţii la alegerilor locale. Deputaţii vor vota apoi de la ora 11.00 asupra raportului de admitere a solicitării DNA privind începerea urmăririi penale a lui Nicolae Bănicioiu adoptat de Comisia juridică.

Articolul precedentÎnchisoare cu suspendare pentru un medic, un polițist și un asistent medical. Aceștia au ajutat un șofer băut să iasă 0 la alcoolemie
Articolul următorNicușor Dan începe săptămâna cu dreptul. Curtea de Apel l-a validat