Sursă foto: Facebook/Victor Ponta
Sursă foto: Facebook/Victor Ponta

Pornind de la declarațiile făcute de Florin Cîțu, declarații conform cărora România se va confrunta cu o criză economică asemănătoare celei din intervalul 2009-2016, Victor Ponta acuză din nou clasa politică, precizând că țara se confruntă și cu o criză de lideri.

Victor Ponta: ”Culmea e că aproape am ajuns să fiu de acord cu Florin Cîțu. Doar că nu “vine o criză”, ci suntem deja într-o uriașă criză economică și socială”

Fostul premier a precizat, pe contul de Facebook, că țara se confruntă cu o reală criză de lideri. Statul ar avea nevoie de conducători politici, ”care să aibă experiență, știință, putință și dorința să rezolve problemele României”.

Sunt sigur că și Florin Cîțu o să ajungă să îmi dea dreptate. În aceste momente de criză am ajuns și din cauza domnului Iohannis care a tot impus și schimbat Prim Miniștri, Miniștri și alți “șefi”, din simpla dorință de a avea executanți docili, nu oameni capabili! Pe acești oameni (inclusiv Florin Cîțu) i-a pus în funcții pentru care nu aveau nicio calificare sau capacitate. După aceasta, i-a schimbat cu unii mai incapabili dar mai docili!”, a transmis fostul premier.

Liderul PRO România: ”Domnului Iohannis i-a fost din ce în ce mai bine – și românilor din ce în ce mai rău!”

Victor Ponta a ținut să adauge că, în 2012 USL, ar fi scos România din criză.

În 2024 oare mai vine cineva să facă același lucru? Să ne rugăm – că speranțe nu avem!”, a conclus fostul premier.

Articolul precedentEmilia Șercan: ”Ministrul Educației a plagiat un curs universitar și și-a însușit fraudulos și paternitatea a 13 capitole semnate de alți autori”
Articolul următorPaul Anghel, directorul ANPC, „pledează” pentru împrumuturile de la bănci. De ce critică IFN-urile
Jurnalist full-time / Pesimist part-time