datele, PSD, Partidul Social Democrat
PSD Foto: Facebook

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a anunțat „cu surle și trâmbițe” depunerea unei noi moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Motivele pentru care aceasta va fi depusă diferă, dacă inițial era vorba că din cauza gestionării pandemiei, social democrații s-au repliat și, mai nou, pun decizia pe seama faptului că premierul Cîțu este „penal și țepar”. Asta după ce în urmă cu 20 de ani, Cîțu a fost prins, în SUA, conducând sub influența alcoolului.

Atitudinea pe care o are Ciolacu, cu privire la această nouă moțiune, pe care încă nu știe când să o depună, înainte sau după Congresul PNL, arată însă nesiguranță. Mai mult, liderul PSD a afirmat, la România TV, că nici primarii, nici șefii de filială nu își doresc ca social deocrații să intre, acum, la guvernare.

„Partidele, câteodată, mai sunt şi în opoziţie. Eu am avut discuţii cu zeci de primari. Eu nu am văzut niciun primar cu care eu am vorbit şi niciun preşedinte de organizaţie cu care vorbesc – şi vorbesc cu toţi – care au întâlniri în judeţele lor cu primari, nu au solicitări ca Partidul Social Democrat să intre orişicum la guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România TV.

PSD nu se mai întoarce în trecut

De altfel, Marcel Ciolacu s-a arătat foarte mulțumit de evoluția pe care o are formațiunea sa, mai ales în ultima vreme, și a încercat să le „închidă gura” criticilor de pe social media, cu privire la o eventuală reîntoarcere la vechiul PSD.

„Să ştiţi că sunt foarte mândru de cum a decurs toată această perioadă în interiorul Partidului Social Democrat şi de acest nou PSD. Îi anunţ pe cei care latră pe Facebook-uri: partidul nu se mai întoarce în trecut. Cu Ciolacu sau fără Ciolacu, acest partid nu se va mai întoarce în trecut şi nu s-a întors niciodată”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Sfat pentru Ciolacu: „Du-te urgent la Liviu, cazi în genunchi, cere-ți iertare pentru tot!”

Una dintre cele mai critice voci la adresa lui Ciolacu a fost cea a lui Codrin Ștefănescu, fost secretar al PSD, care i-a și dat câteva sfaturi actualului lider social democrat.

„Marcel, nu te vor urma! Pentru cā tu și mica gașcā de securici, care ați pus mâna pe partid intamplator, reprezentați tot ceea ce votanții PSD disprețuiesc mai mult. Prefăcătorie, lașitate și trādare! Îți scriu aceste rânduri și pentru cā am auzit un zvon. Cicā șefii tāi, in fata cărora te umilești constant, s-au cam plictisit de prestația ta. Te vor înlocuit cu un apropiat amic, chiar mai nasol decât tine! Și-ți pregătesc ceva de-o sā amuțești total. Ceva atât de rușinos, atât de urât, încât, prin tine, vor arunca in aer tot partidul! Îți dau un sfat: du-te urgent la Liviu, cazi in genunchi, cere-ți iertare pentru tot! Poate i se face iarăși milā si te salvează din nou!”, a scris Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu anunță că PSD se va alia cu AUR pentru a-l demite pe Cîțu

Articolul precedentRaluca Turcan vrea să rămână la „Muncă”
Articolul următorMagie la Primăria Tecuci: SIM-uri mai multe decât angajații și terminale fantomă