Marcel Ciolacu anunță că PSD se va alia cu AUR pentru a-l demite pe Cîțu

„Când ai interes, faci dublă măsură”

Președintele PSD Marcel Ciolacu (foto Hotnews)

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, pare din ce în ce mai hotărât să meargă mai departe cu ideea moțiunii de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu, așa cum a promis. „În primul rând este latura fără penali în funcţii publice (…) partea economică şi în continuare, partea de sănătate. Aţi văzut că s-au pregătit cu ceva pentru acest val patru? Am văzut declaraţii acum pe ştiri, manageri de spitale care anunţă că deja au ATI-urile pline”, a adeclarat Marcel Ciolacu, aseară, la România Tv.

Marcel Ciolacu, din ce în ce mai convins că AUR sunt partenerii pe care nu i-au avut niciodată

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că ar fi vorbit cu liderul AUR, George Simion, în vederea unirii forțelor pentru demiterea lui Florin Cîțu din fruntea guvernului. „Dubla măsură în actul de guvernare are o sigură denumire: se numeşte corupţie. Când ai interes faci dublă măsură. Noi asistăm de la alegeri, de aproape un an de zile şi la doi ani de când şi-a impus domnul Iohannis guvernele ale şi coaliţiei sale mândre şi competente, de lupte police, nu au nicio treabă cu priorităţile românilor din acest moment. Un singur lucru ştiu să facă: să ne împrumute pe viitoarele patru-cinci generaţii”, a mai afirmat Ciolacu, adăugând că așa funcționează un stat democratic.

„Vom ataca şefia Camerei sau a Senatului în momentul în care se va contura o altă majoritate parlamentară. Aşa funcţionează un stat democratic în cazul în care până la urmă românii nu vor ieşi în stradă şi nu vom avea alegeri anticipate sau nu se va rupe această coaliţie”, a adăugat preşedintele PSD.

Citește și: Orban și-a cântărit mult intrarea în cursa pentru șefia PNL

Articolul precedentOrban și-a cântărit mult intrarea în cursa pentru șefia PNL
Articolul următorBarna speră ca USR PLUS să reziste în coaliția de guvernare: „Cel mai simplu e să trântim uşa şi să plecăm acasă”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.