Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Orașul Galați beneficiază de primele stații de încărcare pentru automobile electrice.

Cu toate că au fost montate recent, acestea nu funcționează.

Într-un interviu acordat postului Pro Lider FM și publicat de cotidianul local, Viața Liberă, primarul orașului Galați a vorbit despre neglijența muncitorilor.

Potrivit edilului, aceștia au aruncat ambalajele ce conțineau și codurile de activare pentru stațiile de încărcare.

Ionuț Pucheanu, primarul din Galați: ”Nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat”

Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat”, a transmis edilul.

Firma care a montat stațiile a recuperat codurile de la producător. Astfel, într-o săptămână, acestea ar putea deveni funcționale

Pucheanu a ținut să precizeze că, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate.

Totuși, în aceste cutii erau şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri au dispărut, odată cu cutiile.

Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a adăugat primarul.

Articolul precedentMinistrul de Externe, reacție după discursul controversat susținut de Viktor Orban la Băile Tușnad : „Este regretabil că astfel de idei sunt propagate de pe teritoriul României”
Articolul următorA cedat presiunilor? Un angajat care a dezvăluit gravele nereguli de la Grădina Zoologică din Călărași s-a sinucis
Jurnalist full-time / Pesimist part-time