Ciucu, sceptic, în ceea ce privește viitorul coaliției dintre PNL și USR PLUS

Vede problemele din coaliție, promite să „pună umărul” la reclădirea încrederii dintre PNL și USR PLUS, dar îl avertizează voalat pe Nicușor Dan, cel care a susținut-o pe Violeta Alexandru

Sursa Foto: Facebook

Proaspătul lider al PNL București, edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, se arată sceptic cu privire la viitorul „prieteniei” dintre PNL și USR PLUS, în contextul multelor scandaluri, din ultima perioadă, dintre cele două părți. Cu toate astea, Ciucu se declară deschis spre negociere, atunci când vorbim despre filialele PNL și USR PLUS, din Capitală. „Voi vorbi cu toți șefii de filiale PNL și USR PLUS, în principal voi vorbi cu domnul Vlad Voiculescu, care este președintele USR PLUS pe București și vom face această evaluare care este necesară, despre locul unde suntem astăzi cu guvernarea în București”, a spus politicianul, la RFI.

Ciprian Ciucu: „Deja a început să scârțâie coaliția USR PLUS-PNL, inclusiv la Primăria Generală, dar și la primăriile de Sector și cred că este mult prea devreme ca acest lucru să se întâmple”

Chiar dacă se declară sceptic cu privire la viitorul coaliției, Ciprian Ciucu a mai spus că își propune să reclădească încrederea între USR PLUS și PNL. „Prin discuții, prin a pune pe masă ceea ce vrem să facem, să facem o evaluare a ceea ce s-a întâmplat până acum, unde suntem, în principal la Primăria Generală și în secundar la primăriile de Sector, pentru că evident, există președinți de sectoare, care și ei trebuie să se… bine, trebuie să ne coordonăm cu toții, dar inclusiv la Primăria Generală lucrurile nu merg așa cum trebuiau să meargă până acum”, a mai spus Ciucu, potrivit sursei citate anterior.

Președintele PNL București vrea să „normalizeze” relația cu primarul Capitalei, Nicușor Dan

Ciprian Ciucu a mai spus că opțiunea lui Nicușor Dan de a o susține, la alegerile interne din Capitală, pe Violeta Alexandru, nu îl deranjează, sugerând că fiecare are dreptul de a avea propria opinie, cu toate că „putea să aleagă să nu se prezinte, pentru că în același timp și eu sunt primar PNL și are nevoie și avem nevoie de o colaborare bună unul cu altul, dar eu trec peste astfel de lucruri, dar e nevoie de o normalizare a relațiilor domnului Nicușor Dan cu PNL, asta pot să vă zic sigur”, l-a avertizat voalat Ciucu, pe Nicușor Dan.

Acesta a câștigat, sâmbătă, alegerile interne, devansând-o pe Violeta Alexandru cu peste 90 de voturi. Edilul Sectorului 6 îl susține, la rândul său, pe Florin Cîțu.

Citește și: Streinu-Cercel avertizează: „Riscăm să ajungem la 6000 de cazuri, în câteva săptămâni”

Articolul precedentAdolescentă violată în Prahova, de un prieten al părinților! Poliția tergiversează începerea cercetărilor!
Articolul următorFlorin Cîțu „dă armata jos din pod” și anunță că va verifica fiecare minister în parte
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.