Negoiță, între „adio” și „rămân cu tine”. „Mi-am propus să am o relaţie normală atât cu PSD cât şi cu celelalte partide”

Robert Negoiță vrea să lase loc de „bună ziua” în toate partidele

Captură video

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a vorbit despre posibilitatea întoarcerii în partidul care l-a consacrat, PSD. „Am avut discuţii cu preşedintele partidului, chiar şi cu preşedintele executiv, şi cu secretarul general şi cu prim-vicepreşedintele Grindeanu şi cu mai mulţi colegi de acolo”, a spus Robert Negoiță, într-o emisiune Digi24.

Robert Negoiță: „PSD are nevoie de reformă, dacă intră la guvernare nu am ce să caut acolo”

Robert Negoiță a povestit, în cadrul emisiunii că ar fi avut o discuţie înainte de alegeri cu preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, iar atunci primarul i-ar fi spus acestuia că are intenția să se întoarcă în PSD, însă cu o condiție: „dacă PSD nu intră la guvernare pentru că eu am această opinie, cred în ea, un partid nu se poate reforma la guvernare. Şi am zis:” Dom-le., PSD are nevoie de reformă, dacă intră la guvernare nu am ce să caut acolo. Am avut o discuţie chiar am transmis o variantă de protocol, nu au mai spus nimic, nu ştiu ce să zic, nici nu mă grăbesc, nu e momentul, nu văd de ce”, a mai spus Robert Negoiță, adăugând că și-ar fi propus să păstreze loc de „bună ziua” cu toate partidele, nu numai cu PSD.

Dimpotrivă, mi-am propus să am o relaţie normală atât cu PSD cât şi cu celelalte partide, cu toate, cu atât mai mult cu cele care au reprezentare în Consiliul Local din sectorul 3 pentru că trebuie să colaborăm, trebuie să lucrăm împreună. Deocamdată nu avem pe tapet un astfel de obiectiv

Robert Negoiță

Citește și: Orban, acest „duracell” al politicii liberale din România

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, se află în acest moment la al treilea mandat. Dacă până acum, acesta a candidat din partea PSD, cu puțin timp înaintea alegerilor locale din 27 septembrie 2020, Negoiță a ieșit din partid, ulterior solidarizând cu Victor Ponta, cel care a girat pentru acesta.

Articolul precedentCOD ROȘU de vreme rea în Prahova și Buzău
Articolul următorRAJA S.A., pregătită pentru fenomenele meteorologice extreme anunțate
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.