Săcelu de Gorj este o comună cu mai multe sate, cu o populație de aproximativ 2000 de locuitori. Oltenii de aici par a fi iuți la mânie și imprevizibili – și să ne-aducem aminte că în 2014, fostul primar, Ion Voica, a fost dat în judecată că a plecat din mandat cu un teanc de acte din fondul funciar, fapt care ar fi îngreunat activitatea ulterioară a celor care administrează pământul în zonă. Dar ancheta, adică procesul, a scos la iveală faptul că fostul edil a lăsat totul în regulă, idee întărită și de o fostă angajată, care a demonstrat că ea însăși a predat actele succesorilor.

Un consilier mă acuză că mi-ar plăcea bărbații!

Și ca să vă minunați și mai tare, actualul primar, Florin Jurebie, a făcut plângere penală unui consilier, care l-a acuzat că i-ar fi făcut propuneri indecente. Subiectul a fost un motiv bun de glume nesărate, în ședința de Consiliu, însă primarul Jurebie a fost foarte tranșant, spunând că acțiunea penală este pe rol: ”Gheorghe Dănășel, consilierul care a mințit, mă defăimează și îmi aduce grave prejudicii imaginei mele, dând lumii de înțeles că aș fi homosexual, că mi-ar plăcea bărbații și că m-am dat la el. Oamenii s-au amuzat, dar se pare că ei cred că aceste zvon ar fi adevărat. Mergem în judecată”, a declarat primarul de la Săcelu.

Primarul Florin Jurebie, acuzat că ar fi homosexual

Directorul Școlii Gimnaziale și-a dat singur demisia, încă din 19 mai!

Și pentru ca orice colivă are și bomboane pe deasupra, să spunem că ”au înebunit și salcâmii”, cum spune o melodie de-a lui Tudor Gheorghe – directorul Școlii Gimnaziale din Săcelu, Viorel Vilău, a luat-o razna, de ceva vreme, împrietenindu-se la cataramă cu Bachus. Directorul a fost demis din funcția de conducere, dar a fost menținut ca profesor de Limba română. Și presa din Gorj a dat de înțeles că autoarea demiterii ar fi Inspectoarea Generală Maria Ciochină, dar, surpriză, am sunat și am aflat informații ce arată că și jurnaliștii mai greșesc: ”Sunt foarte necăjită, în presa noastră au apărut informații false, despre demiterea directorului Vilău. Sunt Inspectoare Generală Școlară din ianuarie, 2020. N-am primit niciodată reclamații împotriva profesorului, despre eventuale stări bahice, însă recunosc că în Grupul de lucru cu directorii, de pe internet, profesorul însuși se mai plângea că are probleme de sănătate. Ba chiar în 19 mai, 2020, domnul Viorel Vilău și-a depus și demisia. Am făcut public totul, dar presa a-nțeles cu totul altceva. Sigur, în relația sa cu poliția nu știu ce s-a întâmplat, dacă i-a suspendat permisul și de ce, dar eu trebuie să spun adevărul despre această demisie din funcția de director. El a rămas profesor de Limba română, fiind titular al catedrei”, ne-a declara doamna Inspectoare Generală, căreia îi mulțumim pentru amabilitate.

Fostul director Vilău a rămas fără permisul de conducere

Vilău a băut la volan și a rămas fără permis…

Și totuși, Vilău a fost prins de poliție, cu o alcolemie ridicată la volan, care le-a permis oamenilor legii să-i suspende permisul pentru 90 de zile. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, mai ales când omul își face problemele cu mâna lui, să amintim și de amenda primită de la polițiști, care se ridică la 1305 lei. Acum, Vilău poate să bea și de necaz!  

Ziarul de Investigații

Articolul precedentȘpaga de la Unifarm i-a îndulcit pe Orban și Cîțu?
Articolul următorLucrările la pasajul Doamna Ghica din București ar putea fi finalizate în toamnă