Foto: Facebook/Victor Ciutacu
Foto: Facebook/Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a precizat, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, că românii sunt dezinteresați de valul de scumpiri.

În ceea ce privește știrile referitoare la aceste scumpiri, Ciutacu este de părere că subiectul creșterii prețurilor duce la scăderea abruptă a audiențelor.

”Ne ducem spectaculos în cap cu audiențele când vorbim, îngrijorați sau preocupați, despre facturi neverosimile la utilități, creșteri uriașe de prețuri, măsuri sociale, pomeni electorale. Până și anunțurile oficiale pe temele astea sunt tratate cu sictir”

Știți vorba aia „să nu plângi la mormânt străin”? Ar trebuie să ne-o afișeze nouă, maimuțelor de televizor, la intrarea în studiourile de emisie. Cam ca „This is Anfield”, să dăm cu capul de plăcuță. Toți, dar vreau să vă fie clar că toți, ne ducem spectaculos în cap cu audiențele când vorbim, îngrijorați sau preocupați, despre facturi neverosimile la utilități, creșteri uriașe de prețuri, măsuri sociale, pomeni electorale. Până și anunțurile oficiale pe temele astea sunt tratate cu sictir”, a scris jurnalistul pe contul de socializare.

Acesta a făcut o paralelă, precizând că politicienii mint, dar foarte mulți români afișează indiferență față de explozia prețurilor.

Revenind la cariera sa, jurnalistul a ținut să precizeze că nu este primul val de scumpiri la care asistă. Acesta a declarat că, în timp, s-a confruntat în repetate rânduri cu explozia prețurilor.

Totuși, de acesată dată, este revoltat de faptul că românii continuă să fie prezenți în birturi, în mall-uri sau trafic, independent de majorarea prețurilor la alimente sau la carburant.

Jurnalistul Victor Ciutacu: ”Estimez că românii au bani la saltea”

N-am timidități și surprinderi de virgină scăpată liberă la muzeul sexului, am trecut prin multe valuri de când îmi câștig pâinea din meseria asta. Dar jur că așa indiferență față de traiul propriu încă nu mi-a fost dat să trăiesc. Mai mult decât atât, sunt flexibil (nu chiar cât Kabaeva, dar orișicât) și adaptabil. Pot face audiență și din alt tip de subiecte. Și fac, că n-o să fac greșeala să dau vina pe public ori să-mi plâng pe milă că pe poporul suveran îl doare-n pix de marasmul în care băltește. Dar, de fiecare dată când îmi vin facturile, când văd toate birturile pline și când stau blocat în traficul infernal de mașinile care toacă în gol curburant de aproape 2 euro/litru, încerc să estimez cât de mulți bani gri au la saltea românii. Și nu reușesc”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Articolul precedentBani mai mulți pentru olimpici. Cîmpeanu: „Este vorba în primul rând de recunoaşterea şi susţinerea performanţei elevilor români”
Articolul următorÎn România nu va exista o criză alimentară. Directorul general al Azomureș vorbește despre oportunitățile crizei provocate de războiul ruso-ucrainean
Jurnalist full-time / Pesimist part-time