Captură video Youtube/40 de intrebari cu Denise Rifai
Captură video Youtube/40 de intrebari cu Denise Rifai

Fostul ministrul al Transporturilor, Miron Mitrea, a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai.

Fostul politician PSD a vorbit despre un episod din trecut, declarând că a avut altercații cu celebrul interlop Nuțu Cămătaru, pe care l-ar fi fugărit fugărit, de mai multe ori, cu pulanul.

Miron Mitrea: ”În afară de vorba bună, foloseam un pulan”

Mă fugărea pe mine și pe ceilalți băieți prin curte sau punea paznicii să ne alerge, pentru că săream gardul de la Autobază ca să luăm fiare să ne jucăm”, a susținut, în câteva discuții, Nuțu Cămătaru.

Nu îmi aduc aminte, asta nu înseamnă că nu s-a întâmplat. Nu știu câți ani are Nuțu Cămătaru. Îl știu numai de la televizor. Erau tot felul de tineri care săreau în curte la autobază. Și se poate pentru că eram destul de violent. În afară de vorba bună, foloseam un pulan. Apăreau tot felul de puștani din ăștia de 15 -16 ani care săreau gardul după o piesă și se întâlneau cu pulanul meu. Nu știu dacă l-am fugărit pe Nuțu Cămătaru, dar dacă stătea în cartier, la cum îl văd eu după activitate cred că sărea omul gardul, nu stătea, și dacă sărea s-a întâlnit și cu mine”, a declarat Miron Mitrea, la emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai.

Miron Mitrea a fost ministru al Transporturilor în guvernul condus de Adrian Năstase

Miron Tudor Mitrea este un fost politician român, membru al Partidul Social Democrat. A fost senator de Vrancea începând din 2008. În perioada 1996 – 2004 a fost deputat și membru în Biroul Permanent al Camerei Deputaților în legislatura 1996-2000.

De asemenea, a fost vicepreședinte în Biroul Permanent al Camerei Deputaților începând din decembrie 2004.

În legislatura 2000-2004 a fost ministru al Transporturilor, în guvernul condus de Adrian Năstase. În perioada decembrie 2000 – iunie 2003 titulatura funcției era ministrul lucrărilor publice, transporturilor și locuinței.

Din iunie 2003 până în decembrie 2004 a fost ministrul transporturilor, construcțiilor și turismului.

Articolul precedentFaleza din Galați rămâne în paragină, deși Primăria a promis reparații din fonduri europene
Articolul următorTraian Băsescu se judecă cu SPP pentru a-și redobândi privilegiile
Jurnalist full-time / Pesimist part-time