Foto: Facebook/Flavia Susnoschi
Foto: Facebook/Flavia Susnoschi

Flavia Susnoschi, consilier local USR Galați, a publicat o serie de fotografii cu Faleza Dunării din Galați, imagini care demonstrează că punctul de atracție rămâne în paragină, în ciuda promisiunilor făcute de primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.

Într-o postare distribuită pe contul de Facebook, consilierul local a reamintit că, în cursul lunii februarie 2022, primarul Ionuț Pucheanu spunea că Faleza Dunării este cel mai important punct de atracție al Galațiului.

Prin urmare, Faleza va beneficia, cel mai probabil, de fonduri europene de aproximativ 25 de milioane de euro. De asemenea, edilul din Galați vorbea despre un viitor parteneriat dintre Primăria Galați și APDM Galați.

Consilier local USR Galați, despre Faleza Dunării: ”Ar fi necesare o mână de vopsea pe gardul din apropierea APDM și repararea scărilor din acea zonă”

25 mai 2022 – Poze de pe Faleza Dunării, lângă APDM Galați. Până la momentul pe care ni-l dorim cu toții, în care vom avea cei 25 de milioane de euro din discursul de politician, atrași concret pentru faleză, ar fi necesare o mână de vopsea pe gardul din apropierea APDM și repararea scărilor din acea zonă. Pentru asta, nu este nevoie de milioane de euro. Trebuie doar să îți pese, cu adevărat, de Faleza Dunării”, a precizat consilierul local, pe contul de socializare.

O magistrală de apă s-a stricat şi a inundat bulevardul din Galați

O avarie de proporții din Galaţi a dus la îngreunarea traficului din zona Falezei. Ieri, 25 mai, angajaţii Apă Canal au intervenit în regim de urgenţă pentru remediere.

În cazul în care nu se va putea interveni cu conducta în presiune şi va fi necesară oprirea apei, vom afecta alimentarea cu apă a consumatorilor din zona Port. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create participantilor la trafic în zona avariei. Echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora într-un interval cât mai scurt de timp”, au transmis reprezentanaţii Apă Canal.

Articolul precedentCristian Popescu Piedone a contestat sentința de condamnare 
Articolul următorFostul ministrul al transporturilor a declarat că l-a fugărit pe Nuțu Cămătaru cu pulanul
Jurnalist full-time / Pesimist part-time