Printre sărbătoriții zilei de ieri care au fost amintiți și cadorisiți cu urări de bine se numără și fostul premier Viorica Dăncilă, care are un trecut plin de „ex”: ex-președinte PSD, ex-candidat la prezidențiale și, din ce spune, ex-politician.

Însă aceasta nu înseamnă că nu are activitate sau că nu a avut, a dezvăluit Viorica Dăncilă într-o intervenție la Antena 3, potrivit Dcnews.

Chestionată fiind ce mai face „Viorica Dăncilă” chiar de ziua sa onomastică, aceasta a preluat întrebarea din mers și a vorbit despre sine la persoana a II-a.

Viorica Dăncilă lucrează, este un om activ. Am făcut consultanță pentru mediul de afaceri. Viorica Dăncilă este bine și detașată un pic de partea politică.

…Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică, aș fi vrut mai multe proiecte, mai puține jigniri și mai puțină violență în limbaj”, a explicat aceasta, neconflictuală cum o știm.

Nu este pentru prima dată când Dăncilă susține că ajută „mediul de afaceri”. În perioada în care făcea dezvăluiri despre cartea sa – în care făcea dezvăluiri – Dăncilă spunea că după ce și-a acordat un răgaz pentru petrece timp acasă cu familia, a avut o activitate intensă, acordând „consultanţă mai multor firme private”.

Articolul precedentDiana Șoșoacă are partid, dar încă îl ține ascuns
Articolul următorBăsescu crede că ministrul Sănătății a răspuns pentru greșelile lui Arafat