La mai bine de o lună de când promitea că în curând pe piață va ieși o carte-interviu în care va dezvălui dedesubturile din PSD, Viorica Dăncilă a făcut azi marele anunț. Cartea semnată de Marga Nițu, „Partea ei de adevăr”, poate fi cumpărată la un preț de 29,90 de lei.

Autoarea a fost printre altele consilier în cadrul Cancelariei Guvernului în mandatul Vioricăi Dăncilă, iar cartea cuprinde între filele sale un amplu interviu cu fostul premier.

Mulți dintre voi, cititorii acestei pagini, m-ați întrebat când și cum puteți găsi cartea scrisă de jurnalista Marga Nițu.
Pentru toți doritorii, iată mai jos linkul de unde poate fi comandată cartea. Iar de mâine, va fi și în magazinele Inmedio din toată țara.

Lectură plăcută tuturor!”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Din ianuarie, de când a anunțat că această carte va vedea lumina tiparului, Viorica Dăncilă a vorbit deseori despre ceea ce se află scris în interior. A povestit episoade legate de întâlniri cu actualul lider al PSD, ba chiar a vorbit despre faptul că, din perspectiva sa, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu „erau în genunchi în faţa lui Dragnea şi Viorica Dăncilă i-a ridicat în picioare”.

Despre cel care a propulsat-o ca premier, Liviu Dragnea, a spus că „a făcut rău partidului”, însă, atacând și vremurile actuale, a opinat că „şi actuala conducere periclitează partidul prin modul duplicitar de a acţiona”. Din ce a scris Viorica Dăncilă atunci când a dezvăluit că există această carte-interviu, în principal cititorii vor afla mai multe despre „provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”.

Articolul precedentAna Loredana Predescu susține înființarea comisiilor de monitorizare și control, în contextul reînceperii cursurilor
Articolul următorCaii de la Techirghiol se pregătesc pentru o viață mai bună