Hubert Thuma -Foto Facebook

Și, da, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, iohanniștii sistemului nu au făcut decât să confirme informația noastră, prezentată în exclusivitate, despre ”canibalismul liberal”. Ce este drept, la data în care dădeam ”Lovitura” despre ”Operațiunea Truman”, atât președintele Consiliului Județean Ilfov, cât și cel al Consiliului Județean Prahova s-au jurat până și ”pe roșu”, în fața anturajului cotizant comun, că NU ”s-a rupt lanțul de iubire” dintre ei.

Numai că Iulian Dumitrescu a plătit deja scump aroganța făcută la o ”băiețească” pe plan local. Atunci când l-a luat gura pe dinainte și s-a flexat și ”Iulică al nostru” la un șpriț că el o să fie viitorul șef al unui serviciu secret… Moment operativ din care deja trebuia să își pună alarma la ora 6.00 dimineața, să nu mai fie nevoiți mascații să îi spargă ușa.

Dar, ca atâția alții dinaintea lui, începând cu Dan Motreanu și George Scutaru, și Iulian Dumitrescu s-a culcat pe urechea că este ”omul președintelui”.

Numai că, ghinion, uite că Thuma Hubert s-a dovedit și mai ”omul președintelui” decât el! Cum însă unda de șoc a săltării sale, una curios mulată pe tragedia de la Ferma Dacilor a început să se disipeze, până și unui Thuma Hubert cu presa așezată în genunchi în fața sa îi va fi greu să mai facă pe ”pruncul neprihănit” al clasei politice. Și să se dea că nici usturoi nu a mâncat în cazul Iulian Dumitrescu și, drept urmare, nici gura nu ar trebui să îi miroasă.

Pentru că, iată, chiar și într-un ”ocean mediatic” în care se varsă omagiile unităților media operative despre WC-urile lansate de CJ Ilfov, vitaminele date bătrânilor de CJ Ilfov sau pomișorii plantați de CJ Ilfov, mai există totuși o ”oază” în care se poate publica ”ADEVĂRUL PÂNĂ LA CAPĂT”! Și deci implicit Decizia penală nr. 94, prin care Înalta Curte de Casație și Justiție–Secția Penală a ”hotărât următoarele: Condamnă pe inculpatul THUMA HUBERT – PETRU – ȘTEFAN, la data faptelor vicepreședinte al unui partid politic – filiala Ilfov, la o pedeapsă de 6 luni închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau a autorității de către o persoană cu funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”.

Numai că, în mod cel puțin misterios, nici măcar așa–zișii rivali politici din cursa pentru Consiliul Județean Ilfov nu îndrăznesc să fluture această decizie judecătorească a Înaltei Curți în cursa prezidențială al cărei start oricum a fost furat. Ceea ce, fără putință de tăgadă, nu face decât să legendeze și mai mult statutul de ”copil răsfățat al sistemului” de care încă se bucură Thuma Hubert. Dar în niciun caz pentru că are soția ”la Miliție”…

Și nici măcar pentru că procurorii nu au făcut decât ”să sperie vânatul” în deja ”fâsâitul” dosar al lui Iulian Dumitrescu. Cel care barem acum este pe deplin conștient de unde i se trage… Cine mai era la masa ”safe” unde l-a luat gura pe dinainte… Și implicit cine ar fi putut duce vorba mai departe, unde nu trebuia…

Ceva mai îngrijorat trebuind însă să fie Thuma Hubert, ce este drept, de ipoteza de lucru că ”pariul liberal” –  și a cărei fotografie o publicăm astăzi! – din dosarul CNAIR și cu implicații implicit la nivelul organizațiilor teritoriale cu iz de Capitală ar putea fi, la o adică, ”blondă sub acoperire”… La fel ca ”Blonda de la Otopeni”! Lucrurile putându-se complica serios pe acest ”front” doar dacă Grindeanu, Pistol și Vizan nu își țin gura…

Însă uite că, deși nici ”STEJARII” nu mai sunt ce au fost, îi întindem noi președintelui CJ Ilfov, Thuma Hubert zis ”TRUMAN”, o mână informativă de ajutor… Și îl avertizăm că de la SELENA i se va trage! De ce? Pentru că ”BULDOGUL” chiar nu uită… Și nu iartă!

Articolul preluat de pe www.asi-romania.ro

VIALovitura lu' Tache
SURSĂasi-romania.ro/
Articolul precedentMedicul Cîrstoiu, încrezător în șansele sale la Primăria Capitalei: „Sunt un om care își câștigă luptele pe care le începe”
Articolul următor21 de polițiști de frontieră de la Nădlac și un inspector antifraudă, trimiși în judecată pentru luare de mită și trafic de influență
Senior partner Ziarul de Investigatii