Sursa: Captură video

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul considerat a fi cel câștigător de coaliția PSD&PNL la Primăria Capitalei, asigură că va merge până la capăt.

Până la capăt în sensul că nu se va retrage din cursă, potrivit propriilor declarații de aseară, de la Digi 24, în contextul în care sondajele îl plasează în acest moment pe locul 3 în preferințele alegătorilor din București, după Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan.

Și, cum în aceste cifre vede un progres, Cîrstoiu e încrezător că va fi și mai bine, cu promisiunea că nu se va retrage „din cursă”: „Sunt un competitor, un om care își câștigă luptele pe care le începe”.

Dacă ne-am lua după sondaje, nu ar mai trebui să avem un proces electoral. Am pune oameni în funcție de conducere după sondaje, ceea ce nu pot să admit. (…)

Am intrat în această cursă drept candidat PNL&PSD, mai mult mânat de dorința liderilor acestei alianțe de a avea stabilitate. Eu cred în proiectul acesta. (…) Cu siguranță voi ajunge să am un scor similar cu cel al Alianței PSD&PNL, poate chiar mai mult. (…) Eu le ofer altă imagine, alt stil de muncă, alt stil de viață. (…)

Eu nu mă retrag din cursa, sunt un competitor, un om care își câștigă luptele pe care le începe. E exclus ca eu să mă retrag din această competiție. (…) Nu sunt un candidat de sacrificiu. Eu nu îmbrac această haină niciodată. Eu sunt exponentul alianței PSD&PNL și cred că prin mesajul meu mă regăsesc în dorinta oricăruia dintre oamenii din Capitală care simpatizează si cu PSD și cu PNL si nu numai, pentru că îmi place să traiesc într-un oras cochet. Eu am un mesaj foarte clar pentru oameni: un oraș mai bun”, a declarat Cîrstoiu.

Conform aceleiași surse, un sondaj de opinie realizat de Avangarde, la comanda Digi 24, favoritul la alegerile pentru Primăria Capitalei este Cristian Popescu Piedone – 44% din voturi, fiind urmat de Nicușor Dan – 27% din voturi, și de Cătălin Cîrstoiu – 16%.

Articolul precedentStudentul care i-a amenințat pe polițiștii ieșeni cu bătaia, apoi le-a oferit bani, trimis în judecată
Articolul următorIulian Dumitrescu sub presiunea lui Hubert Thuma! Liber la „canibalismul liberal”