Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, din cadrul Serviciului Antidrog, au pus în aplicare, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, patru mandate de percheziție la domiciliu. Scopul acțiunii a fost prinderea în flagrant delict a doi bărbați suspectați că ar deține droguri de mare risc, anunță publicația locală constănțeană CTNews.ro. Cei doi bărbați vizați urmează să fie arestați preventiv, fiind, în momentul de față, reținuți.

Perchezițiile fac parte dintr-un dosar amplu

În urma cercetărilor într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, polițiștii constănțeni au prins în flagrant delict, în județul Călărași, doi bărbați, în timp ce făceau „trocul” de droguri, fiind vorba, în acest caz, de 311,69 grame de cannabis. Drogurile fuseseră achitate înainte ca aceștia să se întâlnească.

În paralel, polițiștii BCCO Constanța au aplicat mandate de percheziție la domiciliu, în orașul Hârșova. Bunuri în valoare de 800 de euro au fost ridicate, în urma anchetei, pentru analize suplimentare și probe la dosar.

Cei doi bărbați au fost reținuți de procurorii DIICOT Constanța, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, în urma probatoriului, urmând ca astăzi să fie prezentați în fața instanței, pentru stabilirea arestului preventiv.

Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română a dat, de asemenea, o mână de ajutor.

Încă 20 de fluxuri de vaccinare la Pavilionul Expozițional din Constanța

Articolul precedentPoliția Capitalei, despre protestul spontan care a blocat traficul la metrou: „au fost chemați polițiști de acasă”
Articolul următorCiolacu respinge acuzația implicării PSD în greva de la metrou
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.