Mihai Tudose la spital
Foto: Facebook

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgenţă la spital, după ce ar fi suferit un infarct la o reuniune a Pro România, transmite Digi24.

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din Bucureşti. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condiţiile în care partidul urma să-şi prezinte lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-ar fi făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Fostul premier a fost dus Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti. Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simţit bine în ultima perioadă. Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018.

Articolul precedentDacian Cioloș: „Cea mai bună listă pe care România a propus-o vreodată în Parlamentul European, de când este în Uniunea Europeană”
Articolul următorMonument istoric, pus la pământ cu binecuvântarea primarului Chirica. Beneficiar: unul dintre samsarii imobiliari ai Iașiului