Astăzi, Dacian Cioloș și Dan Bârna au depus la Biroul Electoral Central cele 520 de mii de semnături și lista candidaților la alegerile europarlamentare. Liderii PLUS și USR au făcut câteva declarații legate de acest eveniment, calificând alianța lor ca o soluție pentru a scăpa România de penali și hoție. „Am strâns peste 500 de mii de semnături, după ce ne-am întâlnit cu milioane de români în aceste zile. Doar în București au fost strânse peste 130 de mii de semnături, în Diasporă peste 22 de mii de semnături. O cifră semnificativă, dacă ne gândim că la ultimele alegeri europarlamentare au participat la vor circa 30 de mii de români în Diasporă”, a spus liderul Plus.

Cioloș a mai dat un exemplu: la Zalău au fost strânse 6.000 de semnături, în condițiile în care actualul primar a fost ales cu 7.000 de voturi. „Facem pași importanți nu doar pentru a aduce Europa în România, dar și pentru a propune românilor o adevărată alternativă politică. Este cea mai bună listă pe care România a propus-o vreodată în Parlamentul European, de când este în Uniunea Europeană. Începând de astăzi nu mai suntem singuri, suntem peste 500 de mii și până la alegeri, în 26 mai cu siguranță vom fi suficient de mulți ca să câștigăm”, crede Dacian Cioloș. 

Articolul precedentAvere nejustificată de peste 20 de mii de euro în cazul unui consilier local din Prahova. Despre alți 18 foști și actuali aleși locali ANI spune că au fost în stare de incompatibilitate și conflict de interese
Articolul următorMihai Tudose a ajuns la spital, după ce a suferit un infarct