Sursa: captură video

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Capitalei.

Duminică, invitat la B1 TV, primarul Sectorului 5 a declarat că va candida din partea Partidul Umanist Social Liberal, însă nu a exclus eventuale alianțe. Cu toate acestea, edilul a exclus din start să mai fie „vioara a doua”, în condițiile în care are o experiență de 30 de ani în administrație, iar bucureștenii îl vor la Primăria Capitalei.

Eu nu vreau să sting nimănui „lumina”. (…) Nu vreau să produc leziuni nimănui”, a spus Piedone, cu referire la Gabriela Firea, despre care a zis că o respectă și o apreciază „pentru toată activitatea și prezentă șii viitoare, acolo unde Dumnezeu o va călăuzi să intre”.

Eu sunt membru și sunt președintele Partidului Puterii Umaniste Social Liberal (…). Prin structură, sânge și educație sunt social mai mult. Avem nevoie de politici liberale, clar. În rest sunt social. Doresc o alianță eu, cu partidul meu, cu aceste partide, astăzi indecise. (…) Toți plecăm cu șanse egale (…) dar contabilitatea stă doar în ochii electoratului”, a explicat edilul din Sectorul 5.

Primarul Sectorului 5 a mai punctat că este sigur că va ajunge în turul final, alături de Nicușor Dan.

Voi candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Puterii Umaniste! Iar cine vrea să se alinieze lângă noi, să aibă o alianță cu noi, sunt deschis. Sunt și social, și liberal! (…) Voi candida la Primăria Capitalei din partea PUSL.

Ce n-au ei eu am! Am suportul electoratului, a firului de iarbă. De acolo provin, dai în mine, dai în tine, dai în clasa socială.

Mi-a venit rândul biologic, datorită experientei mele. (…) Cei 30 de ani ai mei mă legiferează că am depus jurământ. (…) Finala se joacă între mine și Nicușor Dan”, a spus edilul.

Articolul precedent200 de lei, „prețul” calculat de un șofer în Botoșani, pentru polițiștii care voiau să îl amendeze
Articolul următorMarele Maestru Internaţional la Şah FLORIN GHEORGHIU (79 de ani), invitat de onoare la a XVI-a ediție a Galei ”SENIORI de COLECȚIE”