Popescu Piedone explică la B1 TV, la ora 21.00 logica din spatele alianței PSD-PNL

Astăzi, de la 21.00, Primarul Sectorului 5, Popescu Piedone este invitatul lui Dan Bucura la B1 TV

După zilele în care cu toții am privit stângăcia cu care președinții celor două partide au anunțat semi-alianțele cu care vor să ne convingă de faptul că ei sunt cei mai buni și cei mai nimeriți să ne conducă în continuare, astăzi, de la ora 21.00 Primarul Popescu Piedone va veni cu replica, invitat fiind de către jurnalistul Dan Bucura la emisiunea ”Selectiv”.

Pentru mine, Măria sa Cetățeanul este cel care contează! După acest principiu mi-am ghidat mereu acțiunile în administrarea sectoarelor pe care le-am condus iar asta s-a văzut imediat! E păcat să rămânem în continuare la coada Europei când potențialul de dezvoltare al orașului București este uriaș! E păcat să ne lăsăm din nou păcăliți de vorbe frumoase! Fiecare bucureștean cu drept de vot TREBUIE să VOTEZE! Blestemul trebuie rupt! Iar asta se poate dacă avem curajul și demnitatea de a recunoaște că până acum Bucureștiul a fost cea mai ghinionistă capitală europeană! Vremea vorbelor trebuie să lase loc faptelor și curajului!” a declarat Popescu Piedone pentru zin.ro.

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentDorin Cioabă, avertisment: „Partidele extremiste ne-au dus în Transnistria, vor să distrugă comunitatea noastră de romi, tradiţia şi obiceiurile noastre”
Articolul următorBittman, dorit de AUR primar la Sectorul 1: „Mă flatează să știu că n-am trăit de pomană până acum”
Senior partner Ziarul de Investigatii