Sursa: captură video

AUR testează terenul înaintea alegerilor locale și, aparent, face sondaje privind nivelul de încredere pe care îl au anumite persoane în fața alegătorilor.

Una dintre aceste persoane este solistul trupei Holograf, Dan Bittman, pe care AUR și l-ar dori candidat și primar la Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Informația a fost confirmată de liderul AUR, George Simion, care a arătat că „e una din opţiunile” dintr-un sondaj.

O să pun candidaţi din toate zonele. (…) Trebuie să maximizez scorul naţional, aşa că invit toţi candidaţi de oriunde să vină la mine”, a declarat George Simion, citat de B1 TV.

Firește, nu contează doar voința AUR, ci și a potențialilor candidați. Iar Bittman a mărturisit că se simte „flatat”, însă nu a detaliat dacă ia în calcul la modul serios să și candideze, mai ales din partea AUR.

Nu e problema de a câștiga niște alegeri, ci ce faci dacă le câștigi. Mulți au câștigat candidaturi fără experiență în administrația publică sau fără să aibă legătură cu așa ceva. Ce te faci dacă câștigi? E nevoie de anumite calități pentru a face politică.

Mă flatează să știu că n-am trăit de pomană până acum, că lumea și-a dat seama că nu sunt hoț și că nu m-am îmbogățit peste noapte. Mă flatează că mă propun pentru candidatură, dar nu vreau sa le distrug încrederea în mine.

Eu nu mă bag, de obicei, în lucruri pe care nu le pot controla sau nu le cunosc. E ușor să câștig, dar e foarte greu să mă țin de promisiuni după aceea”, a declarat Dan Bittman, conform sursei citate.

Articolul precedentPopescu Piedone explică la B1 TV, la ora 21.00 logica din spatele alianței PSD-PNL
Articolul următor200 de lei, „prețul” calculat de un șofer în Botoșani, pentru polițiștii care voiau să îl amendeze