Constanța ar putea avea toalete care cronometrează utilizatorul

Toaletele ar trebui să fie dotate inclusiv cu obiecte sanitare antivandalism

Administrația locală din Constanța are planuri mari pentru municipalitate. Mai exact, își dorește achiziționarea unor noi toalete publice, racordate la rețelele de utilități publice, relatează FocusPress. Pe larg, Primăria ar fi inițiat deja un proces de consultare a pieței, în scopul achiziționării noilor dispozitive.

Constanța va merge la toaletă pe repede-înainte

De menționat că viitoarele toalete ar putea să dispună de un sistem de afișaj al timpului alocat fiecărui individ în interiorul acesteia, având inclusiv un sistem de avertizare sonoră care i-ar comunica utilizatorului cât timp mai are de petrecut până când trebuie să iasă. Nu știm, însă ce se poate întâmpla în momentul în care utilizatorul își depășește timpul permis.

Făgădău, prietenul italienilor, „groparul” constănțenilor. Primăria Constanța moștenește datorii colosale

Într-o notă mai serioasă toaletele vor fi dotate cu obiecte sanitare antivandalism, prinse în pereți. Mai mult decât atât, acestea vor avea, conform descrierii din cerere, structură metalică modulară, pereţi din panouri tip sandwich cu faţa plană și ar trebui să fie protejate cu vopsea specială care să reziste la condițiile meteorologice. În plus, toaletele ar trebui să fie dotate cu sistem antifurt (mai exact, sirenă şi senzor de vibraţii impact), iar la interior să aibă pereţii şi pardoseala, ambele placate cu panouri din tablă de inox.

Turiștii vor plăti vinietă în Constanța

Astfel, municipalitatea din Constanța le cere firmelor interesate de acest proiect să trimită oferte de preț pentru achiziția de toalete, fiind interesată, de asemenea, de închirierea acestora în parcursul sezonului estival, când orașul de la malul mării se populează cu turiști.

Data limită de transmitere a ofertelor este 5 martie 2021, ora 16:00, iar acestea pot fi transmise pe e-mail (secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro, servicii.publice@primaria-constanta.ro) sau prin poștă, pe adresa Direcției Gestionare Servicii Publice din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, sau prin fax, la numărul de telefon 0241/488.168, potrivit sursei citate anterior.

Articolul precedentCondamnare definitivă a unor angajați de la Evidența Persoanelor Giurgiu, pentru mită și falsuri
Articolul următorÎPS Teodosie vrea reînființarea Mitropoliei Tomisului
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.