ÎPS Teodosie organizează o slujbă cu peripeții, mătănii și amenzi

În timp ce toată lumea respectă regulile impuse, cele de distanțare fizică și de purtare a măștii, ÎPS Teodosie continuă să sfideze orice normă a bunului simț, manipulând și ignorând prevederile legii. După ce, în cursul zilei de astăzi, Tribunalul Constanța respingea ca neîntemeiată cererea de suspendare temporară a restricțiilor, pentru ca acesta să-și poată organiza în liniște pelerinajul de Sfântul Andrei, astăzi Teodosie a continuat actul sfidării, organizând încă o slujbă în biserică.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de suspendare parţială a Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa nr. 72 din 10.11.2020 în ceea ce priveşte Anexa 1 punctele 2 teza I, 6 – 6.1, 6.2 raportat la punctul 5, punctul 13, formulată de reclamanţii… Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal

Tribunalul Constanţa

Sfidarea lui ÎPS Teodosie continuă

ÎPS Teodosie, fost securist, vrea pelerinaj fără restricții

Potrivit IPJ Constanța, poliția a fost sesicată în cursul acestei dimineți în legătură cu organizarea unei slujbe bisericești în interior. Legea interzice, în perioada pandemiei, astfel de adunări în interior, biserica nefiind scutită de la respectarea acestor reguli.

Politiștii și jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde erau prezente 39 de persoane ce nu purtau nici mască și nici nu respectau normele de distanțare fizică, aplicând amenzi cu valoare cumulată de 4.500 lei. Nu se menționează, însă dacă Arhiepiscopia Tomisului a fost sancționată în vreun fel.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCine ne despăgubește dacă viitorul vaccin anti-Covid va avea efecte adverse?
Articolul următorAfacerea „Romprest”, bani negri pentru finanțarea fotbalului. Membrii grupării evazioniste a lui Florian Walter, condamnați la 111 ani de închisoare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.