Sursa: Facebook

Decizii democratice în interiorul PSD, promite liderul formațiunii, Marcel Ciolacu.

Discuția, vizavi de lista candidaţilor PSD la europarlamentarele de anul viitor, listă despre care Ciolacu a promis că va fi lansată cu ocazia Congresului PES de la Bucureşti.

Aflat într-o vizită de lucru în Craiova, premierul a făcut o serie de declarații în timp ce vizita câteva obiective de investiții. Conform agendei oficiale de premier, Ciolacu a fost ieri la fabrica Ford Otosan Craiova, a participat la un Test drive cu noul Ford Courier Tourneo și la evenimentul de lansare a noilor modele Ford Transit Courier și Ford Tourneo Courier, ocazie cu care a susținut o „alocuțiune”.

Totodată, Marcel Ciolacu a susținut declarații pe măsură ce a vizitat șantierul Parc Fantasy și șantierul Aeroportului Craiova. Bineînțeles, a lăudat primarul din Craiova, în persoana social democratei Lia Olguța Vasilescu, însă s-a referit și la alte aspecte. Cât despre lista de candidați în alegeri, premierul a subliniat că însă se „cerne”, dar că „orice coleg poate să deschidă această listă, mai ales dintre cei care în acest moment sunt europarlamentari”.

Nu văd o soluţie rea ca Mihai Tudose să deschidă lista, dar Partidul Social Democrat, cu toate relele lui pe care le găsim mereu, după 7 ianuarie, împreună cu secretarul general şi prim-vicepreşedinţii, vom avea întâlniri în fiecare regiune. Nu este o listă a lui Marcel Ciolacu, este lista Partidului Social Democrat.

Fiecare regiune trebuie să se regăsească cu cel puţin o persoană propusă în zona eligibilă, fiindcă altfel pierde partidul, de ce să lupte, ceea ce mi se pare corect.

Vor porni aceste discuţii, vom creiona o listă, o vom propune Consiliului Politic Naţional şi, cu certitudine, lista va fi lansată odată cu Congresul PES, când vor fi toţi prim-miniştrii şi toţi preşedinţii social-democraţi din Europa la Bucureşti”, a declarat Ciolacu, citat de Agepres.

Articolul precedentFostul director al Companiei Naționale Aeroporturi București, trimis în judecată pentru mai multe fapte de corupție
Articolul următorSoț și soție, arestați și judecați pentru viol, corupere sexuală a minorilor şi agresiune sexuală