Captură video Youtube/Digi24
Captură video Youtube/Digi24

Liderul PSD a făcut o serie de declarații cu ocazia Zilei Armatei din România, insistând pe rolul pe care îl au militarii români, în contextul în războiului dus la granițele țării.

În egală măsură, Ciolacu consideră că armata României, alături de Biserică, au fost întotdeauna în topul preferințelor românilor la capitolul încredere. 

Într-un text publicat pe contul de Facebook, liderul social-democraților i-a felicitat pe militarii din România, precizând că aceștia dau dovadă de responsabilitate, profesionalism și implicare, pentru a asigura securitatea statului.

Marcel Ciolacu: ”Așa cum Armata ne protejează pe noi toți și statul român trebuie să își facă datoria”

Alocarea unui buget de 2.5% din PIB este importantă pentru dotarea Armatei Române cu tehnică modernă, dar este nevoie și ca militarii să aibă parte de respectul cuvenit din partea statului, așa cum se întâmplă în toate celelalte țări membre NATO”, se arată în textul distribuit pe contul de socializare.

Liderul PSD rămâne solidar cu militarii români: ”Voi fi întotdeauna de partea lor”

În acest context, liderul PSD a făcut apel la premierul României, Nicolae Ciucă, să nu renunțe la acordarea pensiilor speciale pentru militari.

Sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de niște neaveniți prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale. Ca fiu de militar, voi fi întotdeauna de partea militarilor. Și sper ca toată lumea să își facă treaba pentru ca militarilor să li se facă dreptate”, a conclus Marcel Ciolacu.

Articolul precedentAstăzi are loc o eclipsă parțială de Soare, vizibilă în fiecare oraș din ţară
Articolul următorJoe Biden va primi un vaccin actualizat împotriva COVID-19
Jurnalist full-time / Pesimist part-time