Ieri seară, toți internauții au sărit asmuțiți asupra liderului USR și totodată candidatul la președinție. Dan Barna, aflat în vizită la Oradea, s-a întâlnit pe stradă cu Emerich Jenei. Prima variantă a fost aceea că Barna nu l-a recunoscut pe Jenei și i-a dat mai mult forțat un autograf. Ulterior, Jenei a fost la rândul lui să îi dea un autograf liderului USR. După ore bune și tot scandalul iscat pe marginea acestui subiect, Barna a venit cu o explicație pe Facebook, ba chiar a pus și filmul întâlnirii cu Emerich Jenei. E clar că Barna știa cine este, însă gestul său în continuare este taxat.

Ieri, la Oradea, am avut bucuria să îl întâlnesc pe Emerich Jenei, un senior distins cu seninătate în vorbă și în privire. Eram prea mic pentru a-mi aminti performanțele Nadiei sau ale lui Năstase, astfel încât marile bucurii sportive ale copilăriei mele se numesc Craiova Maxima din ’83 a lui Ilie Balaci, extraordinara olimpiada a României la Los Angeles în ’84 și Steaua lui Emeric Ienei din ’86.

Emeric Ienei este unul din oamenii care ne-a arătat tuturor că dacă crezi în victorie și muncești ea va veni cu siguranță.

Am fost onorat și emoționat să am cu el un dialog de câteva minute în care m-a încurajat, la finalul căruia, cu umor și eleganță, am făcut și un schimb de autografe.

Îi doresc sănătate și sper să ne vedem din nou cât mai repede.

P.S.: Fake news-ul că nu l-aș fi recunoscut e la fel de credibil precum informația că s-a aflat că nu beau apa lichidă”, scrie Barna.

Articolul precedentProcurorii militari încep ancheta în cazul „Colectiv”. Sunt vizați pompierii de la ISU București-Ilfov care au ajuns primii la locul incendiului din club
Articolul următorOrban este în tratative cu alți 25 de parlamentari pentru a-și asigura guvernul