Foto: antena3.ro
Foto: antena3.ro

Au sfârâit grătarele încinse la Romexpo, iar liberalii s-au înghesuit la mici și pastramă.

Mult așteptatul eveniment a început la ora 11 iar, după o oră, după discursul președintelui Klaus Iohannis, liberalii s-au adunat la coadă la o gheretă, unde se vinde shaorma, precizează Digi 24.

Shaorma, mici și cafeluțe: inclusiv pentru Orban

 Mâncare și cafea: sunt cele două cerințe pe care oamenii le-au repetat, formând cozi în pauzele de declarații.

Și, pentru că politica, indiferent de partid, trece prin stomac, inclusiv actualul lider Ludovic Orban a servit o cafea, precizând că și-a pregătit singur micul dejun.

Micii afaceriști care au fost prezenți pentru a pregăti și onora festinul cu mici și muștar, abia au făcut față cozilor, iar mirosul de grătar a atras din ce în ce mai multe persoane.

Foto: Digi

Liberalii mănâncă mici, în timp ce protestatarii le sugerează să renunțe la lupta pentru ciolan

Prezenți la Congresul PNL, reprezentanții Declic au precizat că vor să le transmită liberalilor să înceteze scandalul politic și constanta luptă pentru putere.

Reprezentanții au adus în fața clădirii un ciolan, acompaniat de mesajul „După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!”.

Le-am adus și un ciolan uriaș, de peste 2 metri, să le batem obrazul că și-au uitat promisiunile din programul de guvernare, de când cu lupta internă din partid”, au scris, pe pagina de Facebook, membrii comunității Declic.

Articolul precedentProtest Declic: ”PNL trebuie să termine cu ciolaniada și cu lupta pentru putere”
Articolul următorKelemen Hunor: „Am învăţat că într-o coaliţie este nevoie de răbdare, e nevoie de înţelegere şi, bineînţeles e nevoie de compromisuri”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time