Captură video
Captură video

Prezenți la Congresul PNL, reprezentanții Declic au precizat că vor să le transmită liberalilor să înceteze scandalul politic și constanta luptă pentru putere.

Reprezentanții au adus în fața clădirii un ciolan, acompaniat de mesajul „După ce vă împărţiţi ciolanul, desfiinţaţi Secţia Specială!”.

Comunitatea Declic și-a anunțat prezența la eveniment încă din ziua de vineri. Protestatarii au lansat o invitație cu textul: ”Vino alături de noi mâine, de la ora 09.00, la Congresul PNL, la Romexpo! Le ducem un ciolan uriaș, ca să înceteze lupta internă și să se ocupe de angajamentele din programul de guvernare”.

Declic: ”Ciolaniada trebuie să înceteze. Promisiunile au rămas neîndeplinite.”

Mai mult, membrii Declic au precizat, pe contul de socializare, că național liberalii ar trebui să termine cu ciolaniada și cu lupta pentru putere.

Le-am adus și un ciolan uriaș, de peste 2 metri, să le batem obrazul că și-au uitat promisiunile din programul de guvernare, de când cu lupta internă din partid”, au scris, pe pagina de Facebook, membrii comunității Declic.

De asemenea, în cadrul unui comunicat, Declic a adăugat că lupta internă din PNL a pus stăpânire pe toată România și, în loc să lucreze la îndeplinirea programului de guvernare, liberalii se bat întruna pe ciolan.

Dar ciolaniada trebuie să înceteze și acum e momentul potrivit să atragem atenția asupra promisiunilor din programul de guvernare rămase neîndeplinite. De exemplu, nu au reușit să desființeze Secția Specială, așa cum și-au asumat în campania electorală”, se arată în comunicatul transmis de Declic.

Conform Libertatea, în jur de 20 de persoane s-au adunat, sâmbătă dimineața, în față la Romexpo, unde are loc Congresul PNL, în cadrul unui protest simbolic organizat de comunitatea Declic.

Articolul precedentLIVE. Klaus Iohannis: „Nu a fost o campanie internă aşa cum ne-am fi dorit”
Articolul următorLiberalii și-au potolit foamea cu mici, pastramă și cafea
Jurnalist full-time / Pesimist part-time