PSD îi așteaptă în Parlament pe „vitejii” de la Congresul PNL

„Au câștigat locul 1 la incompetență”

Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD a afirmat că vor urma noi restricții în Bucureștiul care de sâmbătă a trecut de pragul de 4 cazuri de infectare la mia de locuitori. Și pune acest lucru pe seama „spectacolului grotesc” de care au dat dovadă liberalii aflați la Congresul PNL.

„Să mai trăim, să mai zâmbim, cât mai putem, cât nu ne închid iar în case cei de la putere! După spectacolul grotesc de azi, de la Congresul PNL, umează restricții de toate felurile! Și-au făcut treaba, ce mai contează restul omenirii!? Abia îi așteptăm în Parlament! Că prea se dau viteji unii cu 20, alții cu 15%!”, a scris senatoarea Gabriela Firea, deputatul social democrat Daniel Suciu, care a ținut să sublinieze penibilitatea de la „festivalul democrației”, mai ales prin organizarea Congresului în situația restricțiilor date de evoluția epidemiologică.

„Dacă voi între voi vă huiduiți, bălăcăriți, acuzați, vă închipuiți ce cred oamenii despre festivalul vostru ipocrit și penibil al democrației? În disprețul unei țări plină de restricții voi, la grămadă, v-ați dat pumni cu nemiluita, ați înfulecat mici năclăiți de fum, toate sub înaltul patronaj al prietenului lui Sorinel Puștiu.

Nimic despre ce trăiesc oamenii, nimic despre criza economică, sanitară, nimic despre facturi imense, nimic despre spitale pline, nimic despre eșecul vaccinării”, a scris Daniel Suciu Marcel Ciolacu, atac la „dictatura” liberală

Articolul precedentOrban cu „Forța Dreptei” în fața Congresului PNL
Articolul următorFlorin Cîțu, noul președinte al PNL