Ziarul de Investigații a aflat din surse sigure că aproximativ 350 de ofițeri sub acoperire vor patrula, duminică, 27 septembrie 2020, în Sectorul 5, pentru a se asigura că nimeni nu va îndrăzni să apeleze la mită electorală în ziua alegerilor.

VIDEO: Mita electorală cu voucherele de 100 de lei din Sectorul 5, confirmată! Florea, demascat!

Din aproximativ 500 de ofițeri arondați Capitalei, 350 dintre aceștia se vor afla în Sectorul 5

Conform sursei, instituțiile Statului s-au autosesizat în privința celor multe exemple de mită electorală și de campanie electorală murdară în Sectorul 5, astfel că s-ar fi hotărât trimiteres celui mai mare număr de ofițeri aflați sub acorperire, Sectorului 5, numărul acestora fiind de aproximativ 350.

Mita electorală din Sectorul 5, cu șanse reale să capete o „formă continuată”

Un million de euro, sifonați de Florea Daniel: afacerea “rechizitele”, la DNA

Ofițerii aflați sub acorperire ar urma să patruleze în secțiile de vot din Sectorul 5, cât și în imediata vecinătate a acestora. Mai mult decât atât, aceștia vor avea sarcina de a patrula și pe lângă sediile partidelor, cât și pe străzi, pentru a preveni orice tentativă de fraudă electorală, ori de mită.

Bătălia pentru Primăria Sectorului 5 rămăne una aprigă, presărată cu mite electorale, căpușări și lobby neloial, iar ultimele două zile de dinaintea alegerilor locale au toate șansele să se transforme în apogeul acestor practici ilegale.

Facem, cu această ocazie, apel tuturor cetățenilor de bună credință să ne semnaleze pe adresa redacției ( office @ zin . ro) orice tentativă de fraudă electorală ori de mită, în cazul în care vor deveni martorii unui asemenea eveniment.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentFlorea a ordonat! Sâmbătă și duminică, mașinile de salubrizare inscripționate cu „DF”, vor sta în fața școlilor în care se votează
Articolul următorPrimar și viceprimar din Suceava, mână în mână: prinși de procurorii anticorupție că au obținut pe nedrept fonduri nerambursabile