interior autoturism avariat

Marian Dumitru, candidatul PSD la primăria localității Bragadiru din județul Ilfov acuză șicane în plină campanie electorală. Potrivit acestuia, încă la începutul campaniei electorale a fost victima unor atacuri, atât informatice cât și fizice, ce s-au soldat cu „spargerea” contului acestuia de Facebook (foto mai jos), cât și cu avarierea autoturismului fiului acestuia.

Bragadiru, localitatea tuturor posibilităților

„Sunt decepționat de ce cei ce fac campanii în Bragariru, nu mă așteptam la asemenea mizerii.”, a declarat, într-o primă instanță Marian Dumitru.

Marian Dumitru

De altfel, conform declarațiilor lui Marian Dumitru, astfel de șicane nu reprezintă o noutate pentru acesta, atacurile împotriva sa începând în urmă cu patru ani, pe vremea când candida pentru aceeași funcție.

„Sunt siderat de ceea ce se întâmplă. Nu am crezut niciodată, în viața mea, că mi se va sparge pagina de Facebook și să mi se facă tot felul de lucruri urâte. I-au vandalizat mașina băiatului meu. Am poze. Pot să le arăt oamenilor. E șocant pentru mine. În anul 2020, să se întâmple asemenea lucruri…”, a mai spus Marian Dumitru.

Plângere la poliție, în curs de soluționare

„Am făcut plângere la poliție. În ceea ce privește aflarea vinovatului, da, am speranțe că voi afla, pentru că speranța moare ultima, dar sunt convins că poliția își va face datoria. Mi s-a garantat că voi afla adevărul. Este un lucru penal. Nu vreau să incriminez pe nimeni. Am câteva bănuieli, câteva informații. Aștept ca poliția să își facă datoria.”, concluzionează Marian Dumitru.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentAlegerile locale bat la ușă, dar Teodorovici vorbește despre schimbarea guvernului
Articolul următorCiolacu asigură că la următoarele alegeri PSD nu va avea candidați cu probleme penale