Marcel Ciolacu nu a pierdut nicio clipă de campanie electorală pentru a-și arăta sprijinul față de candidații săi preferați. Azi, în ultima zi de campanie electorală, a poposit în judeţul Bistriţa-Năsăud împreună cu preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, şi cu secretarul general al partidului, Paul Stănescu. După mulțumirile de rigoare pentru invitație, Ciolacu a spus că normal să vină „acasă la domnul profesor Dîncu și la Radu (Moldovan), care e de departe cel mai performant președinte de Consiliu Județean, nu al Partidului Social Democrat, ci al României”.

Nu s-a discutat doar despre alegerile prezente, ci și despre cele viitoare, dat fiind că pe 6 decembrie vom vota pentru deputați și senatori. Iar la acest capitol, președintele PSD a asigurat în cadrul conferinţei de presă susţinută la Bistriţa, că pe listele pentru alegerile parlamentare nu va exista niciun candidat cu probleme penale.

Decizia noastră în ceea ce privește candidații la parlamentare am făcut-o deja publică. Pe listele Partidului Social Democrat nu va exista niciun candidat cu probleme penale. Nu va exista niciun candidat care să nu treacă prin filtrul Consiliului Național”, a spus Ciolacu.

Articolul precedentMarian Dumitru, șicanat în plină campanie electorală
Articolul următorFlorea a ordonat! Sâmbătă și duminică, mașinile de salubrizare inscripționate cu „DF”, vor sta în fața școlilor în care se votează