Proaspăt candidat la prezidențiale după ce a promis că nu ia în calcul vreo (altă) funcție pentru a profita de capitalul de imagine creat de moartea nepoatei sale, Alexandru Cumpănașu s-a transformat în victimă. După ce de câteva zile se discută despre studiile acestuia – în principal lipsa lor, Cumpănașu a transformat informațiile apărut în arme care sunt folosite împotriva sa total imoral.

Ieri, la Realitatea TV a apărut informați potrivit căreia un fost ministru al Educaţiei ar fi recunoscut că Alexandru Cumpănașu nu ar avea nici măcar dipșomă de Bacalaureat. Mai ales că în CV-ul lui Cumpănaşu apare doar un atestat profesional de programator-analist, obţinut la Colegiul Naţional „Ioniţa Asan” din Caracal, judeţul Olt. Iar aseară, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Cumpănașu a recunoscut o parte din informațiile apărute: „Sunt atâți proști cu diplomă. Din punctul meu de vedere, am studii superioare. Nu am diplomă de licență, diplomă de Bacalaureat am”.

Azi a ținut să explice că de fapt, totul e o răzbunare. „De o lună sunt cel mai atacat, intimidat, șantajat și blocat OM din România. De ce? Pentru că am hotărât să candidez la Președinția României!!! De ce? Pentru că spre deosebire de ceilalți candidați, eu am o cauză: SIGURANȚA FIECĂREI FAMILII ȘI SCĂPAREA ROMÂNIEI DE CLANURILE INTERLOPE! De ce? Pentru că am mari șanse! De ce? Pentru că mă lupt cu întregul SISTEM care a transformat România în „raiul” pedofililor, violatorilor, criminalilor și răpitorilor. De ce? Pentru că am îndrăznit să scot mizeria din parchet, poliție și justiție la suprafață! AȘA ARATĂ UN OM ȘI UN CANDIDAT PUTERNIC! Atacat de tot SISTEMUL!”, scrie Alexandru Cupănașu pe Facebook.

Nu ar fi o noutate scandalul legat de studiile lui Cumpănașu. Chiar dacă acum râvnește la o funcție importantă, nici în trecut nu era un om oarecare, date fiind relațiile „de afaceri” pe care le avea la MAI, unde și preda. În 2016, Robert Turcescu susținea că acesta nu are studii superioare.

Găseşte cineva un curriculum vitae al lui Alexandru Cumpănaşu? Ăla de la Asociaţia pentru Implentarea Democraţiei, ăla care se chinuie să facă o emisiune cu ambasadori la Realitatea Tv! Uite care e pontul: o sursă bine informată îmi spune că numitul Cumpănaşu n-a terminat nici măcar anul I de facultate. Deci n-are studii superioare. Asta nu-i bai că, deh, ţara are nevoie de toţi oamenii ei, cu sau fără facultate. Numai că alde Cumpănaşu predă de nişte ani buni fel de fel de cursuri pe la Colegiul MAI. Deci? Facem un tic-tac cu “specialistul” Cumpănașu? Later edit: Cumpănaşu are contract şi la SNSPA şi, după cum se vede şi în captura de mai jos, se dă mare specialist şi în faţa unor minţi tinere adunate de liberali la Institutul de Studii Populare. E deja prea multă impostură, nu? Hai cu CV-ul Cumpanaşului! Sau n-avem?”, scria Turcescu acum trei ani pe Facebook.