Un medic chirurg din județul Neamț este acuzat de luare mită, după un flagrant organizat în urma unui denunț. Acțiunea a avut loc ieri, dată la care procurorii au dispus și ca medicul să fie cercetat sub control judiciar.

În data de 24.09.2019, ca urmare a unei sesizări primite la Call-Center Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806, ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au organizat și realizat prinderea în flagrant a unui medic, după ce a primit o sumă de bani de la aparținătorul unui pacient, în urma unei intervenții chirurgicale.

După realizarea acțiunii de prindere în flagrant, inculpatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, iar față de acesta a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. În cauză, s-a beneficiat de sprijinul S.O.S. Neamț și Centrului Operațional 1 Iași”, se arată într-un comunicat.

Articolul precedentSesizare DNA: Mădălin Adrian Iscru, preotul angajat la MDRAP și abonat la bani publici, bănuit de fals în declarații
Articolul următorCumpănașu se simte „cel mai atacat, intimidat, șantajat și blocat OM” după ce în spațiul public au apărut informații despre lipsa studiilor sale