G4Media

Chiar dacă nu suflă o vorbă în social media despre cel mai recent scandal privind vulnerabilizarea membrilor și simpatizanților pe care îi are, nu vă imaginați că pagina de Facebook a AUR nu are „noutăți”.

În ciuda faptului că datele personale a mii de simpatizanți și membri AUR au fost compromise, acest aspect pare că nu are relevanță, astfel încât formațiunea politică își continuă parcursul deja cunoscut, declarând acum „război” Guvernului condus de liderul PSD Marcel Ciolacu.

Printr-o postare pe pagina de Facebook a AUR suntem anunțați că, de îndată ce va fi posibil, va fi depusă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, nemulțumirile fiind legate de politica economică.

Promisiunea este că „AUR va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu imediat după începerea sesiunii parlamentare”, însă nu doar acest Guvern este considerat răspunzător pentru iminența falimentului a „mii de companii românești din construcții și agricultură”, ci și Guvernul Ciucă. Cum ar spune un clasic în viață, „ghinion” pe Marcel Ciolacu că a preluat funcția de premier!

AUR pare convins că moțiunea va fi un real succes și că va fi format un nou guvern, care să aplice măsuri „vitale pentru redresarea economiei și pentru stabilitatea socială a României”:

Acțiunea AUR are drept scop oprirea politicii antinaționale promovată de coaliția PSD-PNL și eliminarea actelor normative promovate de guvernele conduse de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu prin care sunt amenințate cu falimentul mii de companii românești din construcții și agricultură.

Un nou Executiv responsabil și dedicat cauzei naționale trebuie să adopte în cel mai scurt timp o serie de decizii vitale pentru redresarea economiei și pentru stabilitatea socială a României:
1) întâietate pentru agricultorii români la accesul în portul Constanța și la elementele de infrastructură ale statului;
2) taxarea cu 1% din cifra de afaceri a marilor contribuabili;
3) menținerea facilităților fiscale pentru domeniile construcții și agricultură la nivelul actual;
4) stoparea creșterilor de taxe pentru microîntreprinderi.

Facem apel la toate forțele politice care se declară în opoziție față de guvernul Ciolacu – Ciucă să susțină moțiunea de cenzură a AUR și să contribuie la eliberarea politică și economică de sub dominația acestei coaliții antinaționale!”.

Articolul precedentAngajați din Primăria Iași, acuzați de fapte de corupție, în legătură cu organizarea Revelionului din 2022
Articolul următorLiderul sindicatului Europol: „Încep să fie tot mai mulţi poliţişti care nu mai acceptă prostituţia profesională, pentru că astăzi avem parte de prostituţie profesională”