Rareș Bogdan îi ține spatele lui Vîlceanu: „Nu suntem la Cine Știe Câștigă”

Întrebat, în cursul zilei de ieri, cât este salariul minim pe economie, ministrul de Finanțe, Dan Vîlceanu, nu a știut să spună cu exactitate care este valoarea acestuia. „Cred că este 1.600 lei”

Rareș Bogdan (Sursa: Facebook)

Rareș Bogdan, prim vicepreședintele PNL, i-a luat apărarea noului ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, după ce acesta s-a arătat incapabil de a spune cât este valoarea salariului minim pe economie, la ora actuală. „Nu suntem la Cine ştie câştigă sau la Roata Norocului”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan le cere oamenilor „puțină răbdare”

„Colegilor mei le spun, am destul de multă experienţă în comunicare, pentru că am lucrat 15 ani în presă”, a menționat Rraeș Bogdan, la B1 TV, asăugând că atât cetățenii, cât lși politicienii, trebuie „să înţeleagă că sunt miniştri şi miniştrii răspund la întrebări, fac, dar nu trebuie să vină să ne spună acuma toate detaliile. Sigur că acolo sunt convins că s-a încurcat, nu e o chestie de rea voinţă, sau că nu ştia cât e salariul minim pe economie”, a mai spus Rareș Bogdan, în cadrul aceleiași emisiuni.

De precizat că Rareș Bogdan este unul dintre susținătorii lui Florin Cîțu, la șefia partidului, iar Dan Vîlceanu este, la rândul său, un apropiat al premierului.

De unde a început totul

Întrebat, în cursul zilei de ieri, cât este salariul minim pe economie, ministrul de Finanțe, Dan Vîlceanu, nu a știut să spună cu exactitate care este valoarea acestuia. „Cred că este 1.600 lei”. Ulterior, Vîlceanu a încercat să glumească și a afirmat că este optimist și că vede în viitor.

Precizăm că, la ora actuală, valoarea salariului minim pe economie „în mână” este de 1.386 lei.

Reamitim că într-o dilemă asemănătoare s-a aflat și premierul Florin Cîțu, cel care nu a știut să zică care este prețul unei franzele, motivându-și neștiința cu faptul că nu mănâncă pâine.

Citește și: Cristina Prună (USR PLUS) despre „Cutia Pandorei” invocată de Vîlceanu

Articolul precedentAcţiune dificilă de coborâre a unui turist care s-a accidentat pe munte, în Prahova
Articolul următorÎntârziată două luni, ordonanța anti-plastic se află pe ordinea de zi a Guvernului
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.