Teodorovici anunță că l-a dat pe Cîțu în judecată, după ce premierul l-a acuzat că ar fi spion rus

Fostul ministru al Finanțelor este de părere că „#RomâniiTrebuieSăȘtie”

Eugen Teodorovici Foto: Facebook

Fostul ministru social democrat al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, a anunțat că îl va da în judecată pe Florin Cîțu, după ce acesta ar fi declarat, în spațiul public, că Teodorovici ar fi spion rus. Anunțul a fost făcut de acesta pe pagina sa de socializare, cu foarte puțin timp în urmă.

Eugen Orlando Teodorovici îl dă în judecată pe Florin Cîțu, „având în vedere acuzațiile făcute de Cîțu Vasile Florin (#Cîțu23665) începând cu anul 2019 și până în prezent, referitoare la faptul ca aș fi spion rus și ca aș fi acționat împotriva intereselor României”

Potrivit lui Eugen Teodorovici, repectivele acuzații ar fi fost lansare de Florin Cîțu în perioada în care acesta a ocupat ocupat funcții publice, „acuzații pe care Cîțu le-a făcut fie în calitate de Senator, fie de ministru de finanțe și – cel mai recent – în calitate de Prim-Ministru al Guvernului României și implicit, din funcția sa de Vicepreședinte al Consiliului Suprem de Apărare a Țării”, a mai scris fostul ministru de Finanțe. În consecință, social democratul anunță că ar fi formulat o cerere de chemare în judecată (dosar nr. 24915/3/2021 – Tribunalul București).

În context, menționez faptul că NICIODATĂ nu au fost aduse dovezi/argumente pentru a susține măcar o SINGURÀ acuzație dintre cele făcute la adresa mea de către Cîțu Vasile Florin, #Cîțu23665! Față de cele menționate și având în vedere faptul că azi, 25 august 2021, este convocată reuniunea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), președintele României, Iohannis Klaus Werner, în calitatea sa de președinte al CSAT, are OBLIGAȚIA (legală și morală) de a include pe ordinea de zi a acestei reuniuni, dezbaterea/analizarea acuzațiilor de spionaj făcute de Cîțu Vasile Florin (în calitate de Vicepreședinte al CSAT), precum și informarea publicului asupra concluziei și mai ales, a deciziilor luate la nivelul CSAT față de acest subiect!

Eugen Teodovici

Teodorovici a încheiat cu un hashtag des folosit chiar de premierul Florin Cîțu: „Așteptăm cu interes, căci #RomâniiTrebuieSăȘtie, nu-i așa?”.

Citește și: 295 de elevi care au obținut 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat vor primi bani de la Guvern

Articolul precedent295 de elevi care au obținut 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat vor primi bani de la Guvern
Articolul următorTalibanii le-au interzis femeilor să mai iasă din casă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.