Știrea potrivit căreia Alexandru Rafila ar fi fost invitat să candideze la Primăria Generală a Capitalei din partea PRO România a creat deja vâlvă între reprezentanții opiniei publice. Astfel, dorind să lămurească situația, acesta a afirmat că, într-adevăr, Victor Ponta i-ar fi făcut această invitație, numai că ulterior invitația i-a fost declinată.

 „Este adevărat că înainte de a pleca în vacanţă am primit o ofertă din partea domnului Victor Ponta, preşedintele partidului Pro România ca să reprezint, să mă sprijine pentru fotoliul de primar al Capitalei. Vă daţi seama că asta e o propunere pe care trebuie să o diger, de aceea nu poţi să răspunzi pe moment nici da, nici nu. Eu m-am întors în urmă cu două zile în ţară şi i-am comunicat că declin această propunere, deci nu candidez la Primăria Capitalei.

Cu toate că îl refuză pe Victor Ponta de a candida la Primăria Capitalei din partea PRO România (ori a altui partid), Alexandru Rafila afirmă că motivul refuzului nu este unul legat de persoana lui Ponta, ci de faptul că, cel puțin în acest moment, este mai mare nevoie de el în sănătate și nu în politica de administrație.

„Unul dintre motivele foarte serioase este că ne aflăm într-o perioadă dificilă şi cred că expertiza mea este mai degrabă utilă în zona aceasta a sănătăţii publice, decât în administraţia locală şi cred că este decizia corectă pe care am luat-o în acest moment”, a spus Rafila la Digi24.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentVâlcov scapă basma curată! Achitat pentru acuzațiile de dare și luare de mită
Articolul următorEugen Teodorovici: „Considerați că ați rezolvat toate problemele industriei HORECA?”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.