Eugen Teodorovici Foto: Facebook

Eugen Teodorovici face ce știe să facă mai bine: pune bețe în „roate”. Nu, nu vă gândiți la bețe propriu-zise în roate, ci mai mai de grabă atacă în cuvinte ca un adevărat om al opoziției, ce este. Într-un ultim mesaj postat pe pagina sa de Facebook, oponentul lui Marcel Ciolacu la șefia partidului declară ironic faptul că premierul Ludovic Orban „s-a ținut de cuvânt” atunci când a declarat că se va deplasa pe litoral, împreună cu o serie de ministere pentru a găsi cea mai bună soluția, sugerând că vizita premierului la inaugurarea hotelului lui Mohammad Murad este una menită să sublinieze caracterul electoral.

Eugen Teodorovici: „Fericită coincidență: un mega-business lansat, un întreg sector salvat!”

„În luna mai, Mohammad Murad, om de afaceri și preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, care reuneşte hotelierii de pe litoralul românesc, se manifesta public, pe bună dreptate, în favoarea susținerii sectorului #economic cel mai afectat de pandemie – #HORECA. Tot el îl acuza atunci foarte vehement pe premierul #Orban că nu a luat nicio măsură pentru protejarea industriei, a celor 400.000 de oameni angajați și atât de afectați, precum și a celor 6 milioane de turiști care vin în vacanţă pe litoral

Chiar dădea un fel de ultimatum Guvernului: „să se deplaseze imediat pe #litoral, până sâmbătă, 16 mai, o comisie formată din toate ministerele tangenţiale cu turismul, respectiv Muncii, Turismului, Economiei, Sănătate”, ca să găsească împreună cea mai bună soluţie!

Și premierul chiar s-a conformat și iute pe litoral s-a deplasat, în urmă cu câteva zile, la inaugurarea Hotelului Amfiteatru, din Olimp, al cărui patron este același pătimaș om de afaceri Muhammad Murad.

Întreb și eu, retoric, în continuarea multelor întrebări pe care le-am adresat acestui #guvern vândut:

Domnilor Orban și Murad, sunteți amândoi mulțumiți?

Considerați că ați rezolvat toate problemele industriei HORECA?”, a precizat Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook. P.S. Felicitari Muhammad Murad pentru ambitia de a investi in turismul din Romania”, a precizat Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Astfel, cu toate că îi prezintă omului de afaceri, Mohammad Murad felicitările pentru lansarea hotelului Amfiteatru, Eugen Teodorovici îl întreabă atât pe acesta, cât și pe Ludovic Orban, dacă sunt mulțumiți.

Citește și: Legea impune demolarea teraselor ilegale de pe litoral, Teodorovici „salvează” situația (și un prieten)

Ziarul de Investigații

Articolul precedentRafila nu vrea să candideze la Primăria Capitalei din partea lui Ponta
Articolul următorÎn dosarul „Aviasan”, un tun imobiliar de 21 milioane euro, Înalta Curte i-a „pedepsit” pe Boldea & Comp. cu câte 3 ani de închisoare cu suspendare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.