Piedone a continuat, și astăzi, să împartă apă în Sectorul 5! Cisternele au udat străzile sectorului, într-o zi cu adevărat caniculară în București

„Voi continua să fiu în teren, deși temperaturile sunt destul de ridicate, pentru a putea oferi o sticlă cu apă. Poate părea un gest mic, însă apa este resursa vieții iar zile ca aceastea, ne readuc aminte cât de valoroasă este ea. Să nu uităm să facem lucruri din inimă pentru cei din jur, căci acestea vor dăinui”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone

Foto: Primăria Sectorului 5

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a continuat și astăzi să împartă apă muncitorilor aflați pe teren, în Sectorul 5, însă și trecătorilor suprinși pe străzile sectorului la orele de vârf, presărate cu multe grade în termometre. Acțiunea și-a marcat startul ieri când, în București, s-au înregistrat, de asemenea, temperaturi mari, greu de suportat pentru corpul uman.

Poliția Locală Sector 5 a împărțit, la îndemnul primarului Piedone, bidoane de apă muncitorilor și trecătorilor

Dacă în cursul zilei de ieri, Cristian Popescu Piedone se declara stupefiat de lipsa de interes a celor care lucrează în subordinea primăriei, lăsându-i pe muncitori fără apă, astăzi edilul a chemat la raport agenții Poliției Locale din Sectorul 5, pentru a da o mână de ajutor.

Ieri, primarul Sectorului 5 s-a deplasat pe celebrul scuter alb „pe teren” pentru a verifica starea de fapt a sectorului. În cadrul vizitei sale a observat că muncitorii nu aveau apă, în ciuda căldurii năucitoare în care erau nevoiți să lucreze. Acesta a împărțit bidoane de apă fiecăruia dintre ei, dăruind câte un bidon și cetățenilor pe care i-a întâlnit în drumul său. Pentru eficientizare, primarul și-a adus astăzi ajutoare.

Cisternele au stropit astăzi cu apă străzile Sectorului 5

În plus, tot la dispoziția primarului, cisternele cu apă au circulat astăzi pe străzile Sectorului 5, pentru a stropi carosabilul încins din pricina multelor grade din termometre. Edilul Piedone a promis că acțiunea va continua pe toată durata perioadei caniculare.

Îmi doresc să fiu în continuare alături de cetățenii sectorului nostru, pentru că numai împreună vom putea face față condițiilor meteo extreme ce vor urma. Voi continua să fiu în teren, deși temperaturile sunt destul de ridicate, pentru a putea oferi o sticlă cu apă. Poate părea un gest mic, însă apa este resursa vieții iar zile ca aceastea, ne readuc aminte cât de valoroasă este ea. Să nu uităm să facem lucruri din inimă pentru cei din jur, căci acestea vor dăinui.

a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, conform comunicatului Primăriei Sectorului 5

Ziua Universală a Iei, sărbătorită și la Primăria Sectorului 5

Articolul precedentBREAKING NEWS: Cutremur de 4.3 grade în Grecia
Articolul următorO clădire devenită WC public și focar de infecție, uitată de autoritățile din Alba Iulia